KESKITY OMAAN OSAAMISEEN

ULKOISTUS

Ulkoistuksessa on kyse henkilöstövuokrauksen muodosta, jossa jokin tuotannon, palvelun tai logistiikan osa-alue siirretään kokonaan tai enimmiltä osin henkilöstövuokraus yrityksen hoidettavaksi.

Ulkoistus henkilöstövuokrauksen avulla

Ulkoistuksessa on kyse henkilöstövuokrauksen muodosta, jossa jokin tuotannon, palvelun tai logistiikan osa-alue siirretään kokonaan tai enimmiltä osin henkilöstövuokrausyrityksen hoidettavaksi. Tällöin yritys itse keskittyy ydinosaamiseensa ja sen ympärillä olevat muut toiminnot hoituvat kumppaniyritysten henkilöstön toimesta. Citywork tuottaa ulkoistuspalveluita logistiikan, kaupan ja rakennusteollisuuden toimialoilla. Ulkoistuksessa voidaan huomioida hyvin myös tuotannon volyymin vaihtelut ja ulkoistettu toiminto tuleekin usein selkeästi edullisemmaksi kuin suorittaa koko prosessi omalla henkilöstöllä, koska joustaminen on vaikeaa.

Palvelukonseptit ja henkilöstövuokraus

Cityworkin henkilöstövuokraus on kehittänyt uudenlaisia palvelukonsepteja rakennuslogistiikan ja -teollisuuden, kaupan ja logistiikan toimialoille. Olemme saaneet asiakasyrityksiltämme hoidettavaksi tiettyjä ydinliiketoiminnan ulkopuolisia toimintoja, jotka hoidamme paremmin ja edullisemmin, kuin se itse tehtäisiin. Otamme näistä toiminnoista täyden vetovastuun, sekä kehitämme niitä toimintoja yhä paremmiksi ja enemmän lisäarvoa tuottaviksi. Hyvä esimerkki tästä on suurten hypermarkettien ja kauppakeskusten pullonpalautus- sekä kärrysiirtelytoiminnot. Palvelukonseptimme, Kärryhuolto, onkin parantanut markettien asiakaskokemusta jo kymmenissä kohteissa. Henkilöstövuokrauksen avulla voimme toteuttaa erilaisia palvelukonsepteja – kysy meiltä lisää, millaisen konseptin voisimme teille kehittää.