Vihertyöntekijä
Helsinki
Julkaistu: (16.07.2021)

Työpaikan kuvaus

Ovatko puutarhatyöt lähellä sydäntäsi ja haluaisit viettää alkusyksyn niiden parissa?

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja töihin tarttuvia vihertyöntekijöitä elo-syyskuun ajaksi, mahdollisesti vielä pidempään, eri kohteisiin ympäri Helsinkiä.

Työtehtäviisi kuuluu mm viheralueiden siistiminen, nurmikon leikkuut, pensaiden ja puiden leikkuut sekä myöhemmin syksyllä lehtien haravointia.
Olet sitten alan ammattilainen tai sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta, hienoa. Se ei ole kuitenkaan pakollista koska asiakasyrityksemme opettaa sinut työtehtäviin. Tärkeintä on, että olet oma-aloitteinen ja nautit säällä kun säällä ulkona tehtävästä fyysisesti raskaasta työstä. Ajokortti ei ole pakollinen mutta katsotaan eduksi.

Pääset nauttimaan vapaista aurinkoisista kesäilloista ja viikonlopuista, koska työaika on maanataista perjantaihin klo 7-15.

Tarjoamme sinulle Puutarha- alan tes:n mukaisen palkan, noin 10 €/h, sekä työnantajan kautta tulevat työvaatteet.

Kohteita ovat useampia, mm Länsi-Herttoniemen, Suutarilan, Kumpulan ja Pikku-Huopalahden alueilla, joten laitathan hakemukseen alue missä ensisijaisesti haluaisit työskennellä, niin pyrimme toteuttamaan toiveesi parhaamme mukaan.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan pikaisesti.

Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää, lisätietoa tehtävästä antaa Viveka Laine arkisin 8-16 välissä numerosta 040 579 0519.

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Ympäristö ja kierrätys
Julkaistu: 07.16.2021
Haku päättyy: 01.08.2021