Varastotyöntekijä
Sipoo
Julkaistu: (13.10.2021)

Työpaikan kuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset varastoinnin työtehtävät kuten kuorman purkaminen rekasta, tuotteiden varastointi ja pakkaaminen. Työtehtävissä et tarvitse trukkia vaan saat käyttää käsiäsi ja fyysisiä taitojasi. Työssä pääset osaksi varastotiimiä vaikkakin itse työtehtävät tehdään pitkälti itsenäisesti.

Aikaisempi työkokemus varastoalan tehtävistä katsotaan eduksi mutta se ei ole pakollista sillä työkokemusta tärkeämpää on se, että tykkäät raskaasta fyysisestä työstä, olet itsenäiseen työhön soveltuva ja pidät siitä, että työssä voi olla hyvinkin kiireisiä työpäiviä. Koska julkinen liikenne kulkee työpaikalle huonosti työmatkan taitat helpoiten omalla autolla.

Palkkauksessa noudatetaan kaupan alan varastotyöntekijöitä koskevaa työehtosopimusta, palkkauksen alkaen noin 11,50€/h ilman alan aiempaa kokemusta. Työaika on arkisin klo: 8-16.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, mukavat työkaverit ja pitkäaikaisen työsuhteen. Jos työpaikka ja työnkuvaus kuulostaa omaltasi hae pikaisesti ohessa olevan linkin kautta niin olemme yhteydessä.

Lisätietoja työpaikasta antaa arkisin klo 8-15 Wilma puh. 040 121 7148.

Paikkakunta: Sipoo
Toimiala: Liikenne, kuljetus ja logistiikka
Julkaistu: 10.13.2021
Haku päättyy: 01.11.2021