Työnjohtaja
Tampere
Julkaistu: (30.07.2021)

Työpaikan kuvaus

Suhtaudutko kiinteistöpalvelu- ja siivousalan työtehtäviin suurella innokkuudella? Löytyykö sinulta myös kannustavaa johtamiskykyä ja et murru kovankaan paineen alla? Nyt olisi juuri Sinulle – siivousalan osaaja – todella mielenkiintoinen työnkuva tarjolla!

Etsimme nyt asiakkaallemme kahta työnjohtajaa Tamperelaiseen siivousalan yritykseen. Kyseessä on pitkäaikainen vakituinen työsuhde, ja työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa erilaisten yrityskohteiden puhtaanapidon varmistamisesta, työvuorojen suunnittelusta, asiakkuuksien hoidosta ja esihenkilötyöstä.

Tässä tehtävässä osana työarkea toimit esihenkilönä usealle työntekijälle. Toivomme sinulta kokemusta kannustavasta esihenkilötyöstä, sekä kehittämisintoista tarkastelukykyä. Työ vaatii tarkkuutta ja tehtävien priorisointitaitoja. Tehtävä on todella monipuolinen ja mielenkiintoinen päivätyö, jossa pääset hyödyntämään vastuuntuntoista ja innovatiivista asennettasi työhön sekä vaikuttamaan siihen, miten työnkuvasi muotoutuu tulevaisuudessa. Tarjoamme hyvin kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen bonukseen!

Edellytämme sinulta tarkkuutta työssäsi, tiimityöskentelytaitoja, sekä oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön. Myös B-luokan ajokortti vaaditaan. Etua tehtävään saat aiemman kokemuksen tai koulutuksen kautta hankitusta siivousalan osaamisesta, sekä kokemuksesta esihenkilötyöstä.

Jos nautit vaihtelevasta työympäristöstä, ja tämä työ tuntuu sopivan juuri sinulle, niin hae oheisen linkin kautta pikaisesti tehtävään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja paikasta antaa Wilma Niskanen numerosta 040 121 7148 (arkisin klo 8-15) tai wilma.niskanen@citywork.fi

Paikkakunta: Tampere
Toimiala: Hallinto, talous ja henkilöstö
Julkaistu: 07.30.2021
Haku päättyy: 14.08.2021