Trukinkuljettajia lentorahtiterminaaliin
Turku
Julkaistu: (27.12.2021)

Työpaikan kuvaus

Sujuuko trukilla-ajo kuin vettä vain? Etsitkö työtä logistiikka-alalta? Hienoa – tässä sopiva työtilaisuus juuri sinulle!

Haemme kokeneita trukkikuskeja asiakkaamme lentorahtiterminaaliin osa-aikaisiin ja tarvittaessa työhön kutsuttaviin tehtäviin. Tarjolla myös kokoaikainen iltapainotteinen työ vaativammassa tehtävässä. Työpaikka sijaitsee Turun lentokentän yhteydessä.

Tarjoamme monipuolisen työn mukavassa tiimissä logistiikka-alan johtavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Työtehtävät käsittävät pääasiallisesti vastapainotrukilla rahdin purkua ja lastaamista sekä rahdinlajittelutehtäviä. Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden kouluttautua lentokoneen lastaus- ja purkutehtäviin.

Työ edellyttää:
– vankkaa kokemusta vastapainotrukilla työskentelystä
– aiempaa kokemusta terminaalityöstä
– kykyä työskennellä fyysisessä ja vaativassa työympäristössä
– kykyä työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä
– hyvää paineensietokykyä hektisissäkin tilanteissa

Työtä tehdään ma-pe aamu- ja iltavuoroissa ja lauantaisin aamuvuorossa. Maanantaisin on tarjolla lisäksi pidempi yövuoro. Vuorot voidaan sopia joustavasti työ- tai opiskelutilanteesi mukaan

Haemme lisäksi työntekijää kokoaikaiseen jatkuvaan iltatyöhön vaativampiin tehtäviin. Kyseessä on hektinen rahdin purku- ja lastaustyö, jota tehdään niin terminaalissa kuin piha-alueella. Edellytämmekin usean vuoden kokemusta mm. kylkipurkamisesta ja -lastauksesta.

Jokaiselle terminaalissa työskentelevälle tehdään suppea turvallisuusselvitys, joten onhan taustasi nuhteeton.

Jos työnkuvaus tuntui omaltasi, lähetähän pikaisesti hakemuksesi profiilipalvelumme kautta! Tai vinkkaa ihmeessä eteenpäin, jos tunnet jonkun työtehtäviin sopivan tyypin.

Lisätietoja voit kysellä Tiinalta arkisin klo 10-14, puh: 040 543 4414

Paikkakunta: Turku
Toimiala: Liikenne, kuljetus ja logistiikka
Julkaistu: 27.12.2021
Haku päättyy: 26.01.2022