Toimistotyöntekijä
Oulu
Julkaistu: (23.02.2021)

Työpaikan kuvaus

Oulussa sijaitsevalle asiakkaallemme etsitään toimistotyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluu mm. laskutus, ostolaskujen tarkastus, asiakasrekisterin päivittäminen sekä sen ylläpito. Työnkuvaan kuuluu myös toimiston ylläpitoon liittyviä yleisiä asioita ja toimit myös myynnin tukena. Halutessasi pääset myös tekemään markkinointiin liittyviä tehtäviä.

Toivomme Sinulta kaupallisen tai rakennusalan tutkintoa, esim. tradenomin tutkintoa.
Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi tai työtehtävistä, missä on päässyt tekemään projektiluonteisia tehtäviä.

Olet tarkka, organisointikykyinen ja nautit monipuolisista työtehtävistä. Pystyt käsittelemään dokumentteja myös englanniksi. Tehtävissä tarvitaan hyviä it-taitoja, eduksi katsotaan ERP-järjestelmien aikaisempi osaaminen.

Työsuhde alkaa aluksi osa-aikaisuudella, mutta muuttuu myöhemmin kokoaikaiseksi.

Tässä työpaikassa pääset osaksi 15 hengen työyhteisöä, jossa huumori kukkii. Työtehtävät tulevat olemaan monipuoliset ja varmasti haasteita tarjoavat. Mielipiteesi tulee kuulumaan ideoiden osalta ja saat vastuuta. Yritys tarjoaa myös mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yrityksen kasvun mukana.

Lähetä meille hakemuksesi kotisivujemme kautta, mikäli haluat tämän työpaikan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten virallista hakuaikaa ei ole.

Lisätietoja voit kysyä Mira Romakkaniemeltä numerosta 040 749 5749 arkisin klo: 9-15 välisenä aikana.

Paikkakunta: Oulu
Toimiala: Hallinto, talous ja henkilöstö
Julkaistu: 02.23.2021
Haku päättyy: 13.03.2021