Toimistotyöntekijä
Järvenpää
Julkaistu: (04.01.2022)

Työpaikan kuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme taloushallintoon assistenttia monipuolisiin tehtäviin Järvenpäähän. Kyseessä on äitiysloman sijaisuus, ja työt alkavat tammikuun lopussa.

Taloushallinnon assistentin tehtäviisi tulee kuulumaan reskontra, laskutus, tilausten valvonta sekä muut toimistotyöt.
Koulutukseltasi olet esimerkiksi merkonomi / tradenomi, kunhan sinulla on soveltuvaa osaamista taloushallinnollisista tehtävistä.
Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi mutta ei ole pakollista. Voit olla työurasi alkutaipaleella tai sitten kokenut konkari.
Avoin asenne, hyvä rutiininsietokyky sekä asiakaslähtöisyys on sinun vahvuutesi. Englannin kieli on sinulle tuttu, joten jutustelu sekä kirjoittaminen englanniksi on sinulle helppoa.

Työajat ovat arkisin 816 välisenä aikana. Tukenasi ovat työkaverisi, jotka auttavat sinua onnistumaan tehtävissäsi. Tehtävät ovat monipuoliset ja mielenkiintoisia. Kun sinulla on varma ote vastuullasi olevista työtehtävistä, on mahdollista etätyöskentelyyn.

Mikäli kiinnostuit, jätä yhteystietosi pikaisesti järjestelmäämme palkkatoiveineen. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mitä tahansa kysyttävää tulee, olethan rohkeasti yhteydessä: Viveka Laine, 040- 579 0519 (arkisin klo: 9-15 välisenä aikana) tai viveka.laine@citywork.fi .

Paikkakunta: Järvenpää
Toimiala: Pankki-, rahoitus- ja vakuutusala
Julkaistu: 04.01.2022
Haku päättyy: 24.02.2022