Terminaalityöntekijä
Pirkkala
Julkaistu: (04.10.2021)

Työpaikan kuvaus

Kaipaatko lisäansioita opintojen tai vakityösi rinnalle? Kiinnostaisiko reipastahtinen terminaalityö mukavassa porukassa?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme työntekijöitä lentorahtiterminaaliin toistaiseksi voimassa olevaan osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät koostuvat muun muassa lähetyksien selvittelystä, lajittelusta, purkamisesta ja lastaamisesta.

Aiempi kokemus terminaalissa työskentelystä on eduksi, mutta ei edellytys. Tärkeintä on oikea asenne ja halu työntekoon.

Työ sopii erinomaisesti mm. opiskelijalle, osa-aikaisille yrittäjille tai muille lisäansioita hakeville. Työvuorot ovat pääsääntöisesti n. 3-4 tunnin mittaisia. Aamuvuoroja on tarjolla maanantaista lauantaihin ja iltavuorot ajoittuvat maanantaista perjantaille. Vuoroja voidaan tarvittaessa sopia esimerkiksi toisen työn tai opiskelujen mukaisesti.

Sinulla tulee olla nuhteeton tausta, koska valituille henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen töiden aloittamista. Tarjoamme mukavan työn mielenkiintoisessa työympäristössä lentorahtiliikenteen parissa sekä hyvän työporukan.

Työssä sovelletaan Huolinta-alan varastoterminaali- ja satamatyöntekijöitä koskevaa työehtosopimusta. Aloituspalkka on sen mukaisesti 15,04 € / h.

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa ma – pe 12.0016.00 Tiina Peltola, puh: 040 543 4414

Paikkakunta: Pirkkala
Toimiala: Liikenne, kuljetus ja logistiikka
Julkaistu: 10.04.2021
Haku päättyy: 31.10.2021