Terminaaliesimies
Seinäjoki
Julkaistu: (14.09.2020)

Työpaikan kuvaus

Citywork Logistiikkaratkaisut kasvaa ja vahvistaa nyt organisaatiotaan toteuttamaan annettuja palvelulupauksia. Autamme asiakkaitamme ja työntekijöitämme menestymään. Valtakunnallisesti Citywork työllistää yli 1000 työntekijää vuosittain ja nyt haettavan esimiehen alaisuudessa työskentelee päivittäin kymmeniä logistiikka-alan osaajia.

Haemme terminaalityöhön osallistuvaa esimiestä vastaamaan ja kehittämään asiakasyrityksen sekä Cityworkin välistä yhteistyötä. Keskeisenä työtehtävänäsi on palvelun laadun varmistaminen yhdessä esimiehesi kanssa. Toimit työntekijöiden lähiesimiehenä ja huolehdit oikeiden työskentelytapojen noudattamisesta.

Esimiestehtäviisi kuuluvat mm.:
Lähiesimiestehtävät
Työvuorosuunnittelu yhdessä Palvelutiimin kanssa
Asiakkaan tilauksista vastaaminen
Rekrytointiprosessiin osallistuminen
Ryhmähengen ylläpitäminen
Palvelun laadun varmistaminen

Edellytämme mahdollisuutta työskennellä aamu- ja iltavuoroissa sekä puhelinpäivystyskiertoon osallistumista. Vuorosuunnittelun myötä pystyt jonkin verran itse vaikuttamaan omiin vuoroihisi, odotamme kuitenkin sinulta joustoa. Normaalista työpäivästäsi n. puolet koostuu laajasti eri terminaalityötehtävistä aina lähetysten lajittelusta lastaamiseen ja trukilla ajamiseen. Näiden tehtävien aikana huolehdit mm. työntekijöiden työtehokkuudesta sekä työturvallisuus- ja muiden ohjeiden noudattamisesta. Toinen puoli päivästäsi pitää sisällään asiakkaan tilauksista vastaamista ja työvuorosuunnittelun tekemistä.

Ihannekandidaatilla on kokemusta esimies- ja terminaalityöstä, palvelualtis asenne sekä halua auttaa asiakasyritystämme että työntekijöitämme menestymään. Arvostamme myönteistä ja energistä työskentelytapaa sekä erinomaisia kommunikaatiotaitoja. Jo hankittu kokemus esimiestehtävistä ja tunne siitä, että asiat toimialalla voisi tehdä paremmin, olisivat hyviä valttikorttejasi. Erilaisten järjestelmien ja tietotekniikan tuntemus sekä osaaminen ovat perusedellytys työtehtävien hoitamisessa.

Koulutus työtehtävään aloitetaan heti oikean henkilön löydyttyä, joten täytäthän laajan hakemuksen palkkatoivomuksineen pikaisesti.

Haluatko liittyä meihin? Älä epäröi kysyä lisää tehtävästä ja siihen liittyvistä mahdollisuuksista.
Lisätietoja kyseisestä tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Harri Haukka 044 599 7445 arkisin klo 9.00-17.00.

Paikkakunta: Seinäjoki
Toimiala: Hallinto, talous ja henkilöstö
Julkaistu: 09.14.2020
Haku päättyy: 28.09.2020