Renkaiden pesijä / Varastotyöntekijä
Helsinki
Julkaistu: (11.10.2021)

Työpaikan kuvaus

Etsimme renkaiden pesijöitä / varastotyöntekijöitä syksyn sesonkiin usealle eri pääkaupunkiseudun toimipisteelle!

Etsitkö fyysistä työtä, jossa on mahdollista tehdä paljon töitä koko sesongin ajan mukana porukassa, jossa ei tekemisen meininkiä puutu? Tässä voi olla juuri etsimäsi työ tälle syksylle!

Työ alkaa heti ja työtä on luvassa noin 3-6 viikkoa, sään salliessa pidempäänkin. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-20 välillä ja mahdollisesti lauantaisin klo 9-14. Sinulta toivotaan joustavuutta työaikojen suhteen, sillä päivät saattavat venyä. Tässä tehtävässä toivomme sinulta motivaatiota tehdä töitä täydellä innokkuudella koko sesongin ajan sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Sesongin työ on hektistä, joten sinulta vaaditaan ripeää työotetta – huolellisuutta kuitenkaan unohtamatta!

Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten aiempaa kokemusta et välttämättä edes tarvitse! Kokemuksen rengassesongissa työskentelystä ja painepesurin käytöstä katsomme eduksesi tehtävään, mutta kuten mainittu – tärkeintä on reipas asenne ja halu tehdä töitä!

Psst! Meillä muuten maksetaan palkka joka viikon perjantaina!

Kiinnostuitko? Varaa itsellesi nopeasti paikkasi sesonkiin! Hae paikkaa ohessa olevan linkin kautta, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Wilma Niskanen arkisin klo 8-14, puh. 040 121 7148 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@citywork.fi.

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 10.11.2021
Haku päättyy: 30.10.2021