Rengasvarastoon sesonkityöntekijöitä
Helsinki
Julkaistu: (01.10.2020)

Työpaikan kuvaus

Etsimme reippaita varastotyöntekijöitä syksyn rengassesonkiin PK-seudulle! Löytyykö sinulta fyysistä asennetta sekä intoa painaa hommia rengasalan vilkkaimmassa sesongissa? Tässä olisi paljon töitä tarjolla varastotyöskentelystä innostuneille!

Aikaisempi kokemus varastotyöskentelystä sekä trukilla ajamisesta ovat tässä tehtävässä plussaa, mutta reipas asenne työntekoa kohtaan on tärkeämpää. Työ on kiireistä ja erittäin fyysistä, sillä renkaita nostellaan päivän mittaan erittäin paljon varaston hyllyille. Työhön kuuluvat monipuoliset rengasvaraston työtehtävät.

Työt alkavat lokakuussa (kelit vaikuttavat alkamisaikaan) ja töitä on noin 3-5 viikkoa rengassesongin kestosta riippuen. Työaika arkisin klo 7-18 välillä ja lauantaisin klo 9-14. Tässä tehtävässä toivomme työntekijöiltä halukkuutta sekä joustavuutta tehdä tarvittaessa myös ylitöitä sekä viikonloppuvuoroja.

Kiinnostuitko? Jes! Tee profiili meidän kotisivuille ja otamme sinuun pikaisesti yhteyttä Asiakkaillamme on toimipisteitä ympäri PK-seutua, joten mainitsethan hakemuksessasi myös sen, millä alueella (Espoo/Helsinki/Vantaa) haluaisit mieluiten työskennellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 13-14 Nelly Nissinen, puh. 040 180 3269.

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Liikenne, kuljetus ja logistiikka
Julkaistu: 10.01.2020
Haku päättyy: 26.10.2020