Rengasvarastoon ja rengaspesuihin sesonkityöntekijöitä, pk-seutu
Vantaa
Julkaistu: (04.09.2020)

Työpaikan kuvaus

Tässä olisi tarjolla fyysistä työtä noin kuukauden ajaksi! Jos etsit työtä, jossa saat työn ohessa hyvän kuntotreenin, niin lue lisää, sillä meillä on sinulle hommia!

Etsimme asiakkaallemme rengassesonkiin hyvällä asenteella ja tekemisen meiningillä varustettuja SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ rengasvarastoon ja rengaspesuihin pääkaupunkiseudulle (Espoo, Vantaa, Helsinki).

Työtä on luvassa n. 3-5 viikon ajan keleistä riippuen. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 7-18 välillä arkisin, mutta joustavuutta toivotaan ja etenkin valmiutta tehdä myös viikonloppuvuoroja tarvittaessa. Tässä on mahdollisuus tehdä paljon työtunteja vilkkaassa sesongissa kera rempseän työporukan!

Aiempaa kokemusta näistä töistä et tarvitse, saat työpaikalla perehdytyksen tehtäviin. Pääasia on, että sinulta löytyy hyvä fyysinen peruskunto, intoa työntekoon ja valmiutta kiireisessäkin työtahdissa työskentelyyn. Työpaikalla kommunikointikielenä on suomi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nelly Nissinen arkisin klo 10-11, puh. 040 180 3269.

Kiinnostuitko? Jes! Tee profiili meidän kotisivuille ja otamme sinuun pikaisesti yhteyttä. Kirjaathan hakemukseen myös tiedon siitä, missä pääkaupunkiseudun toimipisteessä työskentelisit mieluiten.

Paikkakunta: Vantaa
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 09.04.2020
Haku päättyy: 04.10.2020