Rengasasentajia sesonkiin
Helsinki
Julkaistu: (01.10.2020)

Työpaikan kuvaus

Etsimme rengasasentajia sesonkiin usealle eri pääkaupunkiseudun toimipisteelle (Vantaa, Helsinki, Espoo)!

Etsitkö fyysistä työtä, jossa on mahdollista tehdä paljon töitä koko sesongin ajan mukana porukassa, jossa ei tekemisen meininkiä puutu? Tässä voi olla juuri etsimäsi työ tälle syksylle!

Sesonki alkaa lokakuussa ja työtä on luvassa n. 3-5 viikkoa, jatko autoalalla sesongin jälkeen on mahdollinen! Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-18 välillä ja mahdollisesti lauantaisin klo 9-14. Sinulta toivotaan joustoa työaikojen suhteen, sillä päivät saattavat venyä.

Tässä tehtävässä toivomme sinulta motivaatiota tehdä töitä täydellä innokkuudella koko sesongin ajan sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Sesongin työ on hektistä, joten sinulta vaaditaan ripeää työotetta – huolellisuutta kuitenkaan unohtamatta!

Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten alan ammattilainen sinun ei tarvitse olla. Renkaiden vaihtamisesta täytyisi löytyä hieman kokemusta – vaikka oman auton osalta. Ajoneuvoasentajan tutkinto katsotaan suureksi eduksi tehtävään, mutta kuten mainittu- tärkeintä on reipas asenne ja halu tehdä töitä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Nelly Nissinen arkisin klo 13-14, puh. 040 180 3269.

Kiinnostuitko? Jes! Tee profiili meidän kotisivuille ja otamme sinuun pikaisesti yhteyttä. Kirjaathan hakemukseen myös tiedon siitä, missä pääkaupunkiseudun toimipisteessä työskentelisit mieluiten.

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Tekniikka ja teollisuus
Julkaistu: 10.01.2020
Haku päättyy: 31.10.2020