Rengasasentaja
Vantaa
Julkaistu: (11.10.2021)

Työpaikan kuvaus

Etsimme rengasasentajia syksyn sesonkiin usealle eri Vantaan toimipisteelle!

Etsitkö fyysistä työtä, jossa on mahdollista tehdä paljon töitä koko sesongin ajan mukana porukassa, jossa ei tekemisen meininkiä puutu? Tässä voi olla juuri etsimäsi työ tälle keväälle!

Työt pääset aloittamaan heti ja työtä on luvassa noin 3-6viikkoa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-20 välillä ja mahdollisesti lauantaisin klo 9-14. Jos olet kiinnostunut työskentelemään vain iltaisin on siihen mahdollisuus sillä yksi toimipiste on auki arkisin klo 16-23 välillä.

Sinulta toivotaan joustavuutta työaikojen suhteen, sillä päivät saattavat venyä. Tässä tehtävässä toivomme sinulta motivaatiota tehdä töitä täydellä innokkuudella koko sesongin ajan sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Sesongin työ on hektistä, joten sinulta vaaditaan ripeää työotetta – huolellisuutta kuitenkaan unohtamatta!

Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten alan ammattilainen sinun ei tarvitse olla. Renkaiden vaihtamisesta tulisi kuitenkin löytyä edes hieman kokemusta. Ajoneuvoasentajan tutkinto katsotaan suureksi eduksi tehtävään, mutta kuten mainittu – tärkeintä on reipas asenne ja halu tehdä töitä!

Psst! Meillä muuten maksetaan palkka joka viikon perjantaina!

Kiinnostuitko? Varaa itsellesi nopeasti paikkasi sesonkiin! Hae paikkaa ohessa olevan linkin kautta, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Wilma Niskanen arkisin klo 8-14, puh. 040 121 7148 tai asiakaspalvelu@citywork.fi.

Paikkakunta: Vantaa
Toimiala: Tekniikka ja teollisuus
Julkaistu: 10.11.2021
Haku päättyy: 30.10.2021