Rengasasentaja
Lappeenranta
Julkaistu: (09.09.2021)

Työpaikan kuvaus

Tämä työpaikka kuuluu Heti palkkaa! -mallin piiriin. Heti palkkaa! -mallin tarkoituksena on tarjota työntekijälle mahdollisuus nopeaan palkanmaksuun. Tämä tarkoittaa sitä, että turhan odottelun sijasta palkka maksetaan halutessasi tilillesi viikoittain!

Haemme valtakunnalliselle rengasalalla toimivalle yritykselle oikealla asenteella töitä tekeviä RENGASASENTAJIA syksyn sesongin ajaksi Lappeenrantaan.

Työhön kuuluu: -monipuolisesti rengasvarastossa työskentelyä -renkaiden pesua ja -renkaiden vaihtoa. Työ on fyysistä ja kiireistä, joten edellytämme reipasta asennetta ja hyvää paineensietokykyä. Renkaita nostellaan luonnollisesti päivän mittaan erittäin paljon. Ammattilainen sinun ei tarvitse olla, koska työhön koulutetaan, kokemus on ehdottomasti etu. Työt alkavat arviolta (keleistä riippuen) Syyskuun lopussa / Lokakuun alussa ja jatkuva sesongin pituudesta riippuen. Toimipisteet ovat auki arkisin klo: 8-17 ja la 9-14. Työpäivät voivat venyä, joten toivomme hakijalta joustavuutta työaikoihin.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Timperi, p. 040 1725026 janne.timperi@citywork.fi

Paikkakunta: Lappeenranta
Toimiala: Tekniikka ja teollisuus
Julkaistu: 09.09.2021
Haku päättyy: 31.10.2021