Raskasajoneuvoasentaja
Vantaa
Julkaistu: (14.10.2020)

Työpaikan kuvaus

Asiakkaamme on tunnettu laadukkaan ja luotettavan huoltopalvelun tarjoajana ja on positiivisen kasvun myötä halukas kasvattamaan tiimiään.

Etsimme raskaankaluston asentajaa / kuorma-autojen asentajaa raskaankaluston huoltoihin erikoistuneelle monimerkkihuoltokorjaamolle Vantaalle.

Haemme muutaman vuoden työkokemuksen omaavaa valmista raskaankaluston asentajaa tai esimerkiksi autonasentajan taustan omaavaa, jolla on halua ja kiinnostusta kuorma-autohuoltoja- ja korjauksia kohtaan. Olet saanut autonasentajan koulutuksen, motivoitunut oppimaan uutta ja ammattietiikkaasi kuuluu hyvän työjäljen tuottaminen.
Arvostat raskaankalustonhuoltoihin suunniteltuja ja henkilöstöystävällisiä työtiloja, osaamisesi huomioivaa palkkatasoa sekä ammattitaitoisen työnjohdon sekä tiimin tuomaan tekemisen meininkiä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, kokoaikaisen työsuhteen 2-vuorotyössä, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden kehittyä omassa työssäsi.

Jätä meille yhteystietosi ja otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo: 8-16 välisenä aikana Jaanalta puh. 040 583 5828 tai Miralta puh. 040 749 5749.

Paikkakunta: Vantaa
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 10.14.2020
Haku päättyy: 01.11.2020