Rappusiivooja
Tampere
Julkaistu: (12.01.2021)

Työpaikan kuvaus

Kiinnostaako sinua itsenäinen ja vastuullinen työ huippuporukassa? Tarjoamme itsenäiseen työhön kykenevälle huolelliselle tekijälle osa-aikaisen, vakituisen siivoustyön Tampereella!

Työtehtäväsi koostuvat asuin- ja toimistorakennusten rappukäytävien ja yleisten tilojen siistimisestä Tampereen Jankan alueella. Työtä on tarjolla aluksi noin 15 tuntia/viikko, ja halutessasi on myös mahdollisuus lisätunteihin. Kohteet siivotaan kolmesti viikossa (ma, ke, pe), kello 8-16 välillä. Suoritusajankohtaa ei ole tarkemmin määritelty, eli saat siis itse valita työskentelyajankohtasi! Työssä et tarvitse omaa autoa, kohteet ovat lähekkäin ja työvälineet löytyvät aina kohteista.

Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja positiivista asennetta työntekoon. Aiempaa kokemusta rappusiivouksista et välttämättä tarvitse, sillä me koulutamme sinut tehtävään.

Mikäli olet huolellinen, työhösi vakavasti suhtatuva oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä, saatat olla oikea henkilö hommaan!

Luo osaajaprofiilisi ja kerro itsestäsi meille! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa hetimmiten!

Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, 040 753 2264.

Paikkakunta: Tampere
Toimiala: Kiinteistöala ja puhtaanapito
Julkaistu: 01.12.2021
Haku päättyy: 31.01.2021