Rakennussiivooja
Helsinki
Julkaistu: (27.10.2020)

Työpaikan kuvaus

Meillä on useampi iso asiakas pääkaupunkiseudulla, jotka tarvitsevat jatkuvasti rakennustyömaille siivoojia.

Työtehtävät ovat monipuolisia sisältäen esim. roskien keruun asentajien jäljiltä, imurointia, tavaroiden kantamista tai loppusiivouksia.

Aikaisempi kokemus rakennusalan työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista – tärkeintä on, että sinulta löytyy valmiutta fyysiseen työhön, intoa rakennustyömaan töitä kohtaan ja hyvät tiimityötaidot.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Meillä on yhteistyökumppani, jonka kautta voi suorittaa kortin myös ennen töiden alkua.

Työmaat sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua, ja me pyrimme huomioimaan oman henkilökohtaisen toiveesi työmaan sijainnista.

Työtehtävistä maksetaan rakennusalan työehtosopimuksen mukaan, 12,27 €/h + + päivittäinen matkakorvaus. Aiempi työkokemus näkyy myös palkassa!

Tiesithän, että meillä voit valita palkanmaksuun Hetipalkka-mallin, jossa saat työntekijänä palkan nopeutetussa aikataulussa. Palkkapäiväsi on joka perjantai! Tällöin tuntipalkkasi muut lisät huomioiden palkka on yhteensä n. 15,45 €/h + päivittäinen matkakorvaus.

Jätä meille yhteystietosi, ja me olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Lisätietoja voit kysyä Miralta numerosta 040 749 5749 arkisin klo: 9-15 välisenä aikana.

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 10.27.2020
Haku päättyy: 26.11.2020