Rakennusmestari

Etsimme asiakkaallemme kokenutta rakennusmestaria Turun seudulle. Sinulla on jo vuosien kokemus työnjohdollisista tehtävistä ja monipuolisista työkohteista rakennusalalta. Jos kaipaat uusia haasteita, tartu tilaisuuteen!

Tehtävässä olet vastuussa hankkeiden aikataulusta, resursseista ja toteutuksesta sekä toimit motivoivana esimiehenä työkavereillesi.
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa työkokemusta ja rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta. Sinulla on itsenäinen työote, haluat kantaa vastuuta ja hallitset isojakin kokonaisuuksia.
Asiakkaamme on vakavarainen ja tunnettu alansa ammattilainen, joka arvostaa työntekijöitään ja jolle laatu ja luotettavuus ovat ykkösiä. Heidän kanssaan pääset kehittymään ja näyttämään jo kertyneen osaamisesi.

Mikäli edellä mainitut asiat kolahtivat ja sopivat juuri sinuun, olet etsimämme henkilö. Laita hakemus tulemaan jo tänään oheisen linkin kautta tai suoraan anne.ylitalo@citywork.fi. Samasta osoitteesta saat tarvittaessa myös lisätietoja tehtävästä. Toimi heti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

bab6dbd695c94c5aabc5bc870a670439

Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus

Sijainti: Turku

Julkaistu: 19.09.2019

Voimassa: 31.10.2019