Rakennusapulainen
Helsinki
Julkaistu: (25.01.2021)

Työpaikan kuvaus

Kuuletko rakennustyömaan kutsun? Hienoa, koska etsimme reippaita, fyysisestä työstä nauttivia tekijöitä avustaviin työtehtäviin rakennusalan työtehtäviin.

Asiakkaillamme on jatkuva tarve rakennusapulaisille, työmaat sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua. Pääset tekemään niin tuotteiden siirtoja, haalaamista kuin myös purkutöitäkin.

Omalla osaamisellasi voit vaikuttaa omiin työtehtäviisi, aiempi kokemus rakennustyömaalla työskentelystä on iso etu. Tärkeintä on kiinnostusta fyysisesti raskaita työtehtäviä kohtaan ja valmius työskentelyyn vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti olisi hyvä jo löytyä taskusta, mutta meillä on yhteistyökumppani, jonka kautta voi suorittaa kortin myös ennen töiden alkua.

Oletko valmis laittamaan itsesi likoon ja lähtemään hommiin? Mahtavaa, luo osaajaprofilisi, kerro itsestäsi ja me otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Työtehtävistä maksetaan rakennusalan työehtosopimuksen mukaan. Valittavanasi on myös Hetipalkka-malli, jolloin saat palkan nopeutetussa aikataulussa – palkkapäiväsi voi olla joka perjantai!

Lisätietoja voit kysyä Jaanalta numerosta 040 583 5828 arkisin kello 9-13 välisenä aikana.

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 01.25.2021
Haku päättyy: 15.02.2021