Rakennusapulainen
Helsinki
Julkaistu: (27.10.2020)

Työpaikan kuvaus

Meillä on useampi iso asiakas, ketkä tarvitsevat jatkuvasti rakennusapulaisia pääkaupunkiseudulla erilaisiin projekteihin.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja voivat sisältää esim. tuotteiden siirtoon liittyviä tehtäviä, haalaamista tai avustavia rakennussiivoukseen liittyviä tehtäviä.

Aikaisempi työkokemus rakennusalan tehtävistä katsotaan eduksi, ja omalla osaamisellasi voit vaikuttaa omiin työtehtäviisi. Tärkeintä on kuitenkin, että viihdyt fyysisesti raskaissa työtehtävissä ja haluat olla omalla panoksellasi viemässä työmaan rakennusprojektia eteenpäin.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista. Meillä on yhteistyökumppani, jonka kautta voi suorittaa kortin myös ennen töiden alkua.

Työmaat sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua, pyrimme huomioimaan oman henkilökohtaisen toiveesi työmaan sijainnista.

Työtehtävistä maksetaan rakennusalan työehtosopimuksen mukaan, 12,27 €/h + päivittäinen matkakorvaus. Mikäli omaat aikaisempaa työkokemusta enemmän niin silloin kokemuksesi näkyy myös palkassa. Valittavanasi on myös Hetipalkka-malli, jolloin saat palkan nopeutetussa aikataulussa – palkkapäiväsi voi olla joka perjantai! Tällöin tuntipalkkasi muut lisät huomioiden on yhteensä n. 15,45 €/h + päivittäinen matkakorvaus.

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Lisätietoja voit kysyä Miralta numerosta 040 749 5749 arkisin klo: 9-15 välisenä aikana.

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 10.27.2020
Haku päättyy: 26.11.2020