Puhelinmyyjä
Tampere
Julkaistu: (11.10.2021)

Työpaikan kuvaus

Etsitkö lisätyötä, työtä opiskelun ohelle, haluat kehittyä myynnissä tai haluat tehdä osa-aikaista työtä? Kaikki tämä on mahdollista ja vielä etänä, kotitoimistosta käsin!

Asiakasyrityksemme on valtakunnallisesti toimiva telemarkkinointiyritys, jolla on asiakkainaan tunnettuja ja vakavaraisia suomalaisia yrityksiä. Nyt etsimme innokkaita ja heittäytymiskykyisiä henkilöitä sähkön myyntiin kuluttaja-asiakkaille. Yritys arvostaa työntekijöitään ja sinusta pidetään hyvää huolta. Ilmapiiri on hyvä ja töitä tehdään tosissaan, mutta ei totisina. Työssä viihtyvyyden ja työn oppimisen tukemiseksi saat kattavan, ajatuksella räätälöidyn perehdytyksen.

Työ on mahdollista tehdä täysin etätyönä tai halutessasi voit tehdä sitä myös Tampereen toimistolla. Asiakkaallamme on tälläkin hetkellä tekijöitä ympäri Suomea, joten asuinpaikallasi ei ole väliä.

Tiimin tuki on kokoaikaista ja tavoitettavuus nopeaa eri kanavien ja toimintamallien johdosta. Yhteydenpito ja tuki toimii myös etänä. Tiimissäsi tulee olemaan noin 10-12 henkilöä sekä tiimivetäjä, joten yksin ei tarvitse töitä tehdä.

Työtä on tarjolla arkisin klo 17-21 ja lauantaisin klo 10-18 välillä. Tunteja on vähintään 12h/vko, mutta voit tehdä sitä myös kokopäiväisesti tilanteesi mukaan. Työvuorojen pituus ja sijoittelu voidaan sovittaa omien aikataulujesi mukaan. Työskentelykieli on suomi ja ruotsin kielestä on etua mutta se ei ole välttämättömyys. Työssä tarvitset vain kiinteän nettiyhteyden (Ethernet- kaapeli), kaikki muut laitteet ja ohjeistuksen saat asiakasyritykseltämme.

Työt pääset aloittamaan sopimuksen mukaan pikaisestikin. Työsuhde on aluksi määräaikainen, 8 kuukautta, mutta hyville tekijöille töitä on tarjolla pidemmäksi aikaa ja etenemismahdollisuuksiakin löytyy. Palkkauksessa noudatamme Asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialan TES:iä ja se on 10,09 €/h + kannusteet myyntien mukaan.

Jos kiinnostuit paikasta laita hakemusta kehiin niin olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja paikasta antaa Wilma arkisin klo 8-14 puh. 040 121 7148.

Paikkakunta: Tampere
Toimiala: Myynti ja asiakaspalvelu
Julkaistu: 10.11.2021
Haku päättyy: 30.10.2021