Prosessipuhdistustyöntekijöitä
Harjavalta
Julkaistu: (15.10.2020)

Työpaikan kuvaus

Prosessipuhdistustyöntekijöitä keikkatyöhön Harjavaltaan!

Prosessipuhdistajana työhösi kuuluu erilaisia vaativia puhdistustöitä kuten esimerkiksi korkeapainepesuja ja suurtehoimurointeja sekä tehtaiden seisakkipuhdistuksia.
Työtä tehdään keikkaluontoisesti pääasiassa parityöskentelynä. Työ on fyysisesti hyvin rankkaa, joten olethan varautunut tähän.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta tulisi löytyä, reipas työhön tarttuva ote, työturvallisuuslähtöinen työskentelytapa, sekä asiakaspalveluasennetta. Työturvallisuuskortti sekä hyvä suomenkielen osaaminen on tehtävässä ehdoton edellytys. Isoksi eduksesi katsomme myös BC-ajokortti sekä voimassa olevan ammattiajopätevyyden.

Toivomme, ettet pelkää raskaita, ahtaita tai korkeita työskentelyolosuhteita tai päivän aikana nopeasti vaihtuvia suunnitelmia. Toivomme myös joustavuutta työaikojen suhteen, sillä toisinaan päivät saattavat venyä pitkäksikin. Toivomme myös, että pystyisit sitoutumaan lähtökohtaisesti kaikkiin tarjolla oleviin vuoroihin.

Saat kattavan perehdytyksen tehtävään, mukavan työporukan ympärillesi sekä alan moderneimmat laitteet käyttöösi, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Hae heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä vois kysellä arkisin klo 10-14 Heidi Alitalolta p. 040 624 7681 / heidi.alitalo@citywork.fi

Paikkakunta: Harjavalta
Toimiala: Kiinteistöala ja puhtaanapito
Julkaistu: 10.15.2020
Haku päättyy: 08.11.2020