Prosessi-/varastotyöntekijä, Tarvasjoki

Rehux Oy on suomalainen kasvava ja kehittyvä yritys, joka tuottaa tasokkaita rehuvaihtoehtoja sika- ja siipikarjatiloille.

Rehux hakee joukkoonsa sitoutumishaluista, toimeliasta, positiivisen asenteen omaavaa prosessi-/varastotyöntekijää.

Työ on hyvin monipuolinen, johon mm. kuorman purkua, säkkien tyhjennystä. Työympäristö on pölyistä.

Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä, säntillisyyttä sekä ripeyttä ja jonkin verran myös asiakaspalveluhenkisyyttä. Et jää sormi suussa odottamaan, mikäli tulee ongelmatilanne vastaan vaan sinulla on can do-asenne. KYSYVÄ EI TIELTÄ EKSY!

Asiakas on valmis kouluttamaan sinut vaativampiin tehtäviin työtaidon karttuessa eli olethan halukas ja utelias oppimaan uusia taitoja ja kasvamaan sekä kehittymään alan kovan luokan ammattilaiseksi.

Eduksesi luemme tehdasympäristössä työskentelyn, kokemuksen prosessityöstä, trukinajotaidon ja logistiikka-alan tuntemuksen.

Töitä tehdään tosissaan, mutta ei tosikkomaisesti. Työpaikkaviihtyvyys ja hurttihuumori ovat tärkeitä, ovathan ne sinullekin?

Tehtävään saat kattavan perehdytyksen ja kannustavien esimiesten vankkumattoman tuen, ajatuksella kaikki on opittavissa.

Tunnistitko itsesi? Laita meille hakemusta ja valitse ”laajahakemus” niin pystymme heti näkemään kuinka hyvä tyyppi olet.

55e100584da74a12970033137c1dd078

Toimiala: Luonnontieteet ja maa- ja metsätalous

Sijainti: Tarvasjoki

Julkaistu: 15.08.2019

Voimassa: 14.09.2019