Palveluesimies
Turku
Julkaistu: (30.12.2021)

Työpaikan kuvaus

Palveluesimies

Jatkuva menestyksemme tarvitsee juuri nyt Sinua!

Etsimme kasvavaan Cityworkin tiimiimme logistiikka-alan näköalapaikalle Palveluesimiestä.

Toimipaikkamme sijaitsee Turussa ja toiminta-alueena on Varsinais-Suomi.

Työssäsi pääset näkemään laajasti logistiikan henkilöstöpalveluliiketoimintaa sekä työskentelemään monipuolisen ja kiinnostavan toimialan parissa.

Pääset osaksi erilaisia työtehtäviä sekä projekteja ja tehtävissäsi hyvin suoriuduttuasi voit edetä urallasi.

Työtehtäviin kuuluvat mm. logistiikka-alan työntekijöiden haastattelut ja rekrytointi asiakkaidemme tarpeisiin, kohteiden resursseista vastaaminen yhdessä kohde-esimiesten kanssa, työvuorosuunnittelu sekä asiakasvastuun hoitaminen.

MITÄ HALUAMME SINULTA?

Haemme asiakaspalveluhenkistä, energistä, sosiaalista, oma-aloitteista
sekä ahkeraa persoonaa, jolla on aito halu kehittää itseään, intoa oppia uutta ja motivaatiota saada lisää kokemusta esimiestyöstä ja asiakkuuksien hoidosta.

Työssä auttaa logistiikka-alan tuntemus sekä esimieskokemus. Koulutuksena käy mainiosti logistiikka-alan opinnot (peruskoulutus tai AMK). Katsomme eduksi logistiikka-alan sekä esimieskokemuksen. Hyvä asenne työntekoon on meille tärkeintä!

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, mahtavat työkaverit, kattavan perehdytyksen ja koulutuksen sekä kilpailukykyisen palkan.
Motivoituneen ja taitavan/etevän henkilön myös mahdollista edetä ja kehittyä urallaan. Meillä saat paljon vapautta suunnitella työsi tekemistä ja perehdytysjakson jälkeen myös etätyö osana muuta työaikaa on mahdollista.

Jos olet henkilö, joka nauttii tuloshakuisista esimiestehtävistä, olet työkaverina kannustava sekä positiivinen, sinulla on itsenäinen sekä rohkea työote ja olet luoteeltasi analyyttinen ja ratkaisuhakuinen, olet juuri toivomamme henkilö! Älä siis epäröi vaan vakuuta meidät hakemuksellasi ja liity osaksi kasvavaa sekä menestyvää tiimiämme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Haukka, 044 599 7445, harri.haukka@citywork.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeen kautta palkkatoiveineen 31.01.2022 mennessä.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten ole nopea!

Paikkakunta: Turku
Toimiala: Liikenne, kuljetus ja logistiikka
Julkaistu: 30.12.2021
Haku päättyy: 29.01.2022