Palkanlaskija
Helsinki
Julkaistu: (14.10.2021)

Työpaikan kuvaus

Citywork on suomalaisessa omistuksessa oleva henkilöstöpalvelualan yritys, joka on perustettu vuonna 2006. Vastaamme tämän hetkiseen työmarkkinatilanteeseen ja työvoimatarpeeseen. Tarjoamme laadukasta ja henkilökohtaista palvelua asiakkaillemme. Varmistamme, että yhteistyö kanssamme on aina selkeää ja vaivatonta. Citywork on osa Celebris -konsernia, johon kuuluvat myös Citywork Avustajapalvelut eli Avustaja.fi , Värväämö ja Tiitus.

Etsimme taloushallinnon tiimiin palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Palkanlaskijana työtehtäviisi kuuluvat mm. palkkojen maksatus, palkkaneuvonta, palkkailmoituksien teko tulorekisteriin ja eri viranomaisille tehtävät selvitykset. Työssä pääset läheisesti työskentelemään työlainsäädännön, vuosilomalain ja eri työehtosopimuksen tulkinnoista palkanlaskentajärjestelmän kautta. Laskuttaminen kuuluu myös osana työnkuvaasi. Muitakin taloushallinnon tehtäviä voidaan räätälöidä työnkuvaasi, mikäli olet niistä kiinnostunut. Käytössämme olevat järjestelmät ovat LikeIT, Tuntinetti ja Netvisor.

Toivomme Sinulta vähintään palkanlaskijan osaamista joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Pystyt kommunikoimaan sekä suomeksi että englanniksi. Omaat perus hyvät it-taidot. Olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja tarkka.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviin ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa varmastikin viihdyt. Haluamme yrityksenä kehittyä koko ajan, joten pääset mukaan osaksi organisaatiota, jonka tahtotila on kehittyä ketterästi. Toimistomme sijaitsee Helsingin Malmilla ja saat oman työhuoneen käyttöösi. Etätyön tekeminen on myös mahdollista.

Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveen kera, mikäli kiinnostuit työpaikasta. Jos jotain kriteereistä et täyttänyt, laita meille siitä huolimatta rohkeasti hakemus. Meidän kanssa pääset varmasti kasvamaan sekä kehittymään.
Hakemuksen voit jättää joko kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse yrjo.sulavuori@citywork.fi . Emme välttämättä odota hakuajan loppuun saakka, joten laitathan pikaisesti hakemuksesi.

Mitä tahansa kysyttävää tulee mieleesi, ota rohkeasti yhteyttä Talousjohtajaamme Yrjö Sulavuoreen numerossa 0400 851 000.

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Hallinto, talous ja henkilöstö
Julkaistu: 10.14.2021
Haku päättyy: 02.11.2021