Pakkaaja
Loimaa
Julkaistu: (19.05.2020)

Työpaikan kuvaus

Haloo Loimaa!

Vuonna 2016 perustettu suomalaisomistuksessa oleva asiakasyrityksemme kaipailee uuden tehtaansa riveihin tekijöitä linjastolle pakkaajan tehtäviin.

Tehtävään valituilla henkilöillä tulisi olla entuudestaan jo hygieniapassi ja trukinajokokemusta. Tarvittaessa saat kuitenkin trukinkäsittelyyn perehdytyksen sekä lisäkoulutusta. Sinulla tulis olla myös oman auton käyttömahdollisuus, sillä työvuorot sijoittuvat niin, että julkisilla kulkeminen harvoin onnistuu.

Toivomme sinulta sitoutumista vuorotyöhön sekä ripeää ja työhön tarttuvaa otetta. Aiempaa kokemusta vastaavista töistä et tarvitse, vaan oma asenteesi ratkaisee! Työ on fyysistä, joten olethan varautunut myös tähän. Plussaa on, jos sinulla on hallussasi perus ensiaputaidot.

Toiminnan laajentuessa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi kunnossapidon työtehtävien parissa, mikäli omaat kokemusta teknisestä alasta.

Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden päästä seuraamaan täysin uuden toimipisteen alkua ja kehitystä sekä mukavan työyhteisön tuen ympärillesi.

Työt alkavat alustavasti kesäkuun alussa, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Laita siis hakemusta pikaisesti tulemaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 11-13 Heidi Alitalo p. 040 624 7681 / heidi.alitalo@citywork.fi

Paikkakunta: Loimaa
Toimiala: Elintarvikeala
Julkaistu: 05.19.2020
Haku päättyy: 01.06.2020