Pakkaaja
Loimaa
Julkaistu: (18.11.2020)

Työpaikan kuvaus

Suomalaisomistuksessa oleva asiakasyrityksemme Loimaalla kaipailee riveihinsä linjastolle uutta pakkaajaa! Olisitko sinä kaivattu lisä porukkaan?

Työ on tuotannossa tapahtuvaa käsinpakkaajan työtä. Päivän aikana saat myös pidettyä kuntoasi yllä sillä työ on hyvin fyysistä. Hyvä kombo siis tarjolla!

Työtä tehdään arkipäivisin kello 8-18 välillä ja töitä on tarjolla keskimäärin 20-40 h/viikossa. Toivomme kuitenkin valmiutta joustoon työaikojen suhteen – tuotannon kasvaessa työtäkin voi olla ajoittain runsaammin tarjolla.

Tähän työhön tarvitset kovan työmotivaation sekä ripeän ja omatoimisen asenteen. Lisäksi sinulla tulisi olla hygieniapassi ja valmius tehdä seisomatyötä.
Toivomme, että sinulta löytyisi jo entuudestaan kokemusta fyyisestä työstä sekä vastaavista tehtävistä. Oma auto on ehdoton töihin kulkemisen vuoksi, sillä julkisilla paikan päälle et valitettavasti pääse. Työ ohjeet ovat suomeksi, joten perus suomen kielen taito sinulla tulisi olla hallussasi.

Toiminnan laajentuessa , halutessasi, sinulla on tässä työssä myös mahdollisuus edetä esimerkiksi tekniseksi henkilöksi kunnossapidon töihin, jos taustasi ja osaamisesi sopivat kyseiseen hommaan.

Laita hakemusta pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-14 Heidi Alitalo p. 040 624 7681 / heidi.alitalo@citywork.fi

Paikkakunta: Loimaa
Toimiala: Liikenne, kuljetus ja logistiikka
Julkaistu: 11.18.2020
Haku päättyy: 13.12.2020