Logistiikkatyöntekijä
Tampere
Julkaistu: (12.11.2020)

Työpaikan kuvaus

Suhtaudutko varastoalan työtehtäviin suurella innokkuudella? Löytyykö sinulta myös innovatiivista kykyä tarkastella ja kehittää erilaisia logistiikan toimintoja? Nyt olisi juuri Sinulle – varastotyön osaaja – todella mielenkiintoinen työnkuva tarjolla!

Etsimme nyt asiakkaallemme LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ Tampereelle hoitamaan teknologia-alan yrityksen päivittäisiä varaston ja logistiikan töitä. Kyseessä on pitkäaikainen vakituinen työsuhde, ja työllistyt suoraan asiakasyritykseemme.

Työtehtäväsi koostuvat pääosin varaston päivittäisistä askareista, kuten tarvikkeiden keräilystä, tavaran lähetyksistä ja vastaanotosta, varastomäärien tarkkailusta ja varaston järjestyksen ylläpidosta. Vastaat osaltasi myös hankinnoista ja osatilausten tekemisestä, sekä varaston inventoinneista.

Tässä tehtävässä osana työarkea käytät ERP-järjestelmää, joten jos sinulta löytyy kokemusta ERP-järjestelmän käytöstä (perusteet), katsomme tämän suureksi eduksi tehtävään. Toivomme sinulta kehittämisintoista tarkastelukykyä. Tehtävä on todella monipuolinen ja mielenkiintoinen päivätyö, jossa pääset hyödyntämään vastuuntuntoista ja innovatiivista asennettasi työhön sekä vaikuttamaan siihen, miten työnkuvasi muotoutuu.

Edellytämme sinulta tarkkuutta työssäsi, tiimityöskentelytaitoja, sekä oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön. Myös B-luokan ajokortti vaaditaan. Etua tehtävään saat aiemman kokemuksen tai koulutuksen kautta hankitusta logistiikkaosaamisesta.

Jos nautit vaihtelevasta työympäristöstä, ja tämä työ tuntuu sopivan juuri sinulle, niin hae oheisen linkin kautta pikaisesti tehtävään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Pirkanmaan Aluepäällikkömme Sampsa Leivo, sampsa.leivo@citywork.fi, puh. 040 753 2264.

Paikkakunta: Tampere
Toimiala: Liikenne, kuljetus ja logistiikka
Julkaistu: 11.12.2020
Haku päättyy: 13.12.2020