Levyseppähitsaaja
Kangasala
Julkaistu: (23.04.2021)

Työpaikan kuvaus

HOI! Löytyykö sinulta kokemusta levyseppähitsaajan työstä sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit? Jos vastasit kyllä, saatat olla meidän uusi Levyseppähitsaajamme!

Etsimme asiakkaallemme Kangasalle Levyseppähitsaajaa moderniin ja kotimaiseen metallialan yritykseen. Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa teräsrakenne- ja levytöistä, sekä erilaisten osien ja koneiden valmistuksesta asiakkaan piirustusten mukaisesti. Hitsattava materiaali on pääosin ohutlevyä (3-6mm). Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta levyseppähitsaajan työtehtävistä sekä kuvienlukutaitoa.

Etua tehtävään saat kokemuksesta mustan raudan ja/tai rosterin hitsauksesta, oma-aloitteisesta työotteesta sekä valmiudesta 2-vuorotyöhön. Olipa taustallasi sitten pitkä tai lyhyt työkokemus hitsaustöistä – haluamme ehdottomasti kuulla juuri Sinusta! Työtehtäviä voidaan sovittaa osaamistasosi mukaisesti.

Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan vakavaraisessa ja kasvavassa teknologia-alan yrityksessä, jossa työntekijöiden viihtyvyydestä pidetään huolta. Tässä tehtävässä pääset osaksi huippuammattilaisten tiimiä, ja kehittämään myös omaa ammattitaitoasi uusille tasoille.

Jos tämä työ tuntuu sopivan juuri sinulle, niin hae oheisen linkin kautta pikaisesti tehtävään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Sampsa Leivo, sampsa.leivo@citywork.fi, puh. 040 753 2264.

Paikkakunta: Kangasala
Toimiala: Tekniikka ja teollisuus
Julkaistu: 04.23.2021
Haku päättyy: 23.05.2021