Leipuri
Turku
Julkaistu: (10.09.2020)

Työpaikan kuvaus

Leipomo Rosten Oy on turkulainen perheyritys, joka vaalii pitkiä perinteitä tuoreen hyvänmakuisen leivän valmistuksessa. Rostenilla on leivottu leipää ja leivonnaisia jo yli kahdeksankymmenen vuoden ajan. Leipomokonsernin liikevaihto on noin 23 miljoonaa, ja se työllistää noin 200 alan ammattilaista. Tuotteiden laadun ja maukkauden takaavat korkealaatuiset raaka-aineet ja osaavat työntekijät.
Haluaisitko olla osa tätä menestyvää yritystä? Löydätkö intohimosi parhaimman raskin teosta, olet armoton jauhopeukalo ja nautit aikaisista aamuista?

Rosten etsii nyt kauttamme rekrytointitoimeksiantona ammattitaitoisia LEIPUREITA. Voit olla aloitteleva tähti tai vanha konkari, pääasia, että olet ripeäotteinen alasi ammattilainen, joka on ammatistaan ylpeä ja jolle laatu on kunnia-asia. Tehtäviisi kuuluu leipien ja leivonnaisten teko alusta loppuun asti. Pääset osaavaan ja kehittyvään joukkoon, jossa on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Töitä tehdään kahdessa vuorossa, myös viikonloppuisin.

Odotamme sinulta:

– Vastuullista työotetta
– Ammattiylpeyttä ja intohimoa työhön
– Halua kehittyä työssäsi ja oppia uutta
– Tiimityöskentelytaitoja
– Sitoutumista työhön
– Kiinnostus tuotekehitykseen katsotaan vahvaksi eduksi

Tarjoamme sinulle:

– Työympäristön, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi
– Vakavaraisen ja eteenpäin menevän yrityksen, jossa pääset näyttämään taitosi ja jossa sinua arvostetaan.
– Mukavat työkaverit
– Ketterän organisaation ja etenemismahdollisuuksia

Jos tunnet tehtävän omaksesi, laita hakemusta tulemaan heti, tai viimeistään 27.9. mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-14 Cityworkin Anne Ylitalo p. 044 753 3513 tai Heidi Alitalo p. 040 624 7681.

Paikkakunta: Turku
Toimiala: Elintarvikeala
Julkaistu: 09.10.2020
Haku päättyy: 10.10.2020