Lasityöntekijä
Alavus
Julkaistu: (25.05.2021)

Työpaikan kuvaus

Hei sinä! Kiinnostaako tuotantotyö mahtavassa porukassa, mielenkiintoisten ja modernien tuotteiden parissa? Hae meille LASITYÖNTEKIJÄKSI!

Etsimme asiakkaallemme Alavudelle Lasityöntekijöitä lasinvalmistuksen ja -jalostuksen tuotantotöihin. Asiakkaamme on täysin kotimainen ja arvostettu lasinjalostuksen edelläkävijä, jossa työntekijöistä pidetään huolta.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti lasinvalmistuksen ja -jalostuksen eri vaiheiden töistä. Aloitat ensin helpompien vaiheiden töistä, joista pääset etenemään kehityksesi ja oman halusi mukaan vaativimpiin työtehtäviin. Työtä tehdään tällä hetkellä kahdessa vuorossa ma-pe. Aiempaa kokemusta et alalta tarvitse, sillä me koulutamme sinut perusteellisesti kaikkiin työtehtäviin!

Etua tehtävään saat peruskäsityksestä tietotekniikasta ja tietokoneiden käytöstä, sillä useimmat koneet ovat tietokoneohjattuja. Ainoa vaatimuksemme on oma-aloitteinen ja innokas ote työhön, sekä reippaus ja positiivinen asenne!

Jos tunnistit tästä itsesi, niin hae oheisen linkin kautta pikaisesti tehtävään! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, sampsa.leivo@citywork.fi tai puh. 040 753 2264

Paikkakunta: Alavus
Toimiala: Tekniikka ja teollisuus
Julkaistu: 05.25.2021
Haku päättyy: 24.06.2021