Koneenkuljettaja
Nurmijärvi
Julkaistu: (21.01.2022)

Työpaikan kuvaus

Oletko tehnyt töitä vetomestarin tai pyörökoneen ratin takana? Toisessa, molemmissa?

Etsimme koneenkuljettajaa toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle työn, jossa pääset osaksi ammattitaitoista ja kasvavaa yritystä ja henkilökuntaa. Työtehtävissäsi pääset käsittelemään elementtejä siirtämiseen, varastointiin ja kuorman purkuun liittyen.

Käsiteltävät elementit ovat suuria ja raskaita, joten työntekijältä odotetaan huolellisuutta ja tarkkaavaisuutta. Työssä pärjää kovalla asenteella, tehokkaalla työskentelyllä sekä fyysisellä kunnolla.

Jos sinulla ei ole juuri pyörökoneen tai vetomestarin käyttökokemusta, ei huolta. Kaikki kokemus työkoneiden ajamisesta katsotaan eduksi. Taskustasi sinulta tulee löytyä CE-kortti ja työturvallisuuskortti. Ne ovat edellytyksen työsuhteelle. Jos sinulla ei ole vielä työturvallisuuskorttia, ei huolta, sen voi suorittaa helposti verkkokurssina ennen työsuhteen aloittamista.

Työsuhteen taustalla tarkastellaan rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta. Palkkauksessa huomioimme kuitenkin hakijan aikaisemman kokemuksen, joten jätäthän palkkatoiveesi hakemukseesi. Työ on 3-vuorotyö (6-14, 14-22, 22-06).

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hakemuksia katsomme kuitenkin jo hakuajalla, joten jos kiinnostuit paikasta laitathan hakemusta tulemaan.

Lisätietoja paikasta antaa Wilma puh. 040 121 7148 (arkisin klo 8-15) tai wilma.niskanen@citywork.fi

Paikkakunta: Nurmijärvi
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 21.01.2022
Haku päättyy: 12.02.2022