Koneenkuljettaja
Nurmijärvi
Julkaistu: (04.10.2021)

Työpaikan kuvaus

Ammattitaitoiselle kuljettajalle töitä tarjolla pyörökoneen ja vetomestari puikkoihin.

Asiakkaamme on arvostettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jolla on tuotantoa ja työntekijöitä ympäri Suomea. Tälle betonialalla toimivalle yritykselle, osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta on avain laadukkaaseen lopputulokseen. Tällä hetkellä yritys etsiikin joukkoihinsa koneenkuljettajaa Nurmijärven tehtaalleen.

Työtehtäviisi kuuluvat elementtien kuljettaminen sekä siirtäminen lastaus, purku ja siirtotehtävissä. Käytössäsi on pyörökone ja vetomestari. Kokemus erilaisten työkoneiden käytöstä antaa sinulle hyvän pohjan, vaikka et olisikaan käyttänyt juuri pyörökonetta tai vetomestaria. Katsomme tämän kokemuksen eduksi.

Työssä arvostetaan fyysistä kuntoa sekä kovaa asennetta ja tekemisen meininkiä. Edellytyksenä työsuhteelle on CE-ajokortti sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työturvallisuuskortin voit suorittaa myös ennen työsuhdetta helposti nettikurssina!

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työn, jota pääset tekemään kaksivuorotyönä (arkisin klo 6-14 &14-22). Palkkauksen pohjana tarkastellaan rakennustuotealan työehtosopimusta mutta huomioimme myös palkkatoiveet, joten voit halutessasi ilmoittaa sen hakemuksessasi.

Lisätietoja paikasta antaa Wilma puh. 040 121 7148 arkisin klo 8-14

Paikkakunta: Nurmijärvi
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 10.04.2021
Haku päättyy: 30.10.2021