Kokoonpanoasentaja
Sastamala
Julkaistu: (12.03.2021)

Työpaikan kuvaus

Majava Group on vuonna 1990 perustettu perävaunuja ja venetrailereita valmistava kotimainen yritys. Yrityksemme toiminta ja valmistamamme tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan; kaikki mallistomme tuotteet ovat EU tyyppihyväksyttyjä. Vuonna 2020 noin 6000 tyytyväistä asiakasta valitsi Majava laadun. Kotimaan toimipisteemme sijaitsee Sastamalassa, Ruotsissa toimimme tytäryhtiömme M-Trailers Ab:n kautta.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Majava Group Oy:lle KOKOONPANOASENTAJIA Sastamalan tehtaalle perävaunujen ja venetrailereiden kokoonpanoon!

Työtehtäväsi koostuvat pääosin eri mallisten peräkärryjen ja trailereiden kokoonpanotöistä. Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen kokoonpanoasentajan tehtävistä sekä auto-, tai kone- ja metallialan perustutkinnon. Koulutustaustaasi tärkeämpää on kuitenkin oma-aloitteinen, motivoitunut ja reipas asenne työtä kohtaan. Teet annetut tehtävät huolellisesti ja itsenäisesti tarkkuutta kuitenkaan unohtamatta. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttö on suositeltavaa.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan mukavassa työyhteisössä. Tässä on mainio paikka kehittää omaa osaamistasi, sekä tuoda jo olemassa oleva ammattitaitosi esille. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika on ma-to 7-15.30 sekä perjantaisin 6-14.30.

Jos tämä työ tuntuu sopivan juuri sinulle, niin hae oheisen linkin kautta pikaisesti tehtävään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, sampsa.leivo@citywork.fi, puh. 040 753 2264.

Paikkakunta: Sastamala
Toimiala: Tekniikka ja teollisuus
Julkaistu: 03.12.2021
Haku päättyy: 11.04.2021