Kokenut rengasasentaja
Vantaa
Julkaistu: (29.03.2021)

Työpaikan kuvaus

Etsimme pikaisesti KOKENUTTA RENGASASENTAJAA kevätsesonkiin asiakkaamme Vantaan toimipisteelle!

Etsitkö fyysistä työtä, jossa on mahdollista tehdä paljon töitä koko sesongin ajan mukana porukassa, jossa ei tekemisen meininkiä puutu? Tässä voi olla juuri etsimäsi työ tälle keväälle!

Sesonki alkaa maalis-huhtikuussa ja työtä on luvassa alustavasti noin 3-5 viikkoa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-19 välillä ja mahdollisesti lauantaisin klo 9-14. Sinulta toivotaan joustavuutta työaikojen suhteen, sillä päivät saattavat venyä. Tässä tehtävässä toivomme sinulta motivaatiota tehdä töitä täydellä innokkuudella koko sesongin ajan sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Sesongin työ on hektistä, joten sinulta vaaditaan ripeää työotetta – huolellisuutta kuitenkaan unohtamatta!

Tehtäviisi kuuluu niin renkaiden alleasennukset, kuin myös renkaiden tasapainotus- ja vannetyöt. Ajoneuvoasentajan tutkinto katsotaan suureksi eduksi tehtävään, mutta kuten mainittu – tärkeintä on reipas asenne ja halu tehdä töitä!

Psst! Meillä muuten maksetaan palkka joka viikon perjantaina!

Kiinnostuitko? Varaa itsellesi nopeasti paikkasi sesonkiin! Hae paikkaa ohessa olevan linkin kautta, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo arkisin klo 10-15, puh. 040 753 2264.

Paikkakunta: Vantaa
Toimiala: Tekniikka ja teollisuus
Julkaistu: 03.29.2021
Haku päättyy: 11.04.2021