Iltavastaava /Team Leader

Haluamme sinut lentorahtiterminaaliin ILTAVASTAAVAKSI / TEAM LEADERIKSI vakituiseen työsuhteen kansainväliselle ja voimakkaasti kasvavalle asiakasyritykselemme.

Työpaikka sijaitsee Turun lentorahtiterminaalissa ja työ on pääsääntöisesti ainakin aluksi iltatyötä ma-pe klo 15-22:30, keskimäärin 37,5 h/viikko.

Tehtäviisi kuuluu sähköisen datan käsittelyä kuten jakeluautonkuljettajien tietojen tarkistusta ja päivitystä, yhteydenpitoa kuljettajiin ja ajojärjetelyyn sekä lentokoneen vastaanotto- ja lähtövalmistelujen sekä lastauksen ja purun valvontaa.

Tarjoamme työpaikan arvostetussa yrityksessä, jossa toiminnan sujuvuuteen työlläsi on suuri merkitys. Trukinajon ammattilaiset ja heidän laadukas työpanoksensa ovat ensisijaisen tärkeitä, jotta yrityksen toiminta pysyy tehokkaana ja asiakkaat tyytyväisenä pakettien nopean toimituksen vuoksi. Varmistaaksemme menestymisesi, tarkistamme trukinajotaitosi käytännössä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet 18 vuotta täyttänyt, LÄPÄISET TURVALLISUUSSELVITYKSEN , fyysisesti hyvässä kunnossa, täsmällinen, joustava ja sinulla on can-do asenne.

Katsomme eduksesi, jos sinulla on kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä, mutta älä lannistu, vaikka kokemusta alasta ei olisikaan, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja esimiesten vankkumattoman tuen.

Teemme töitä tosissamme, mutta emme tosikkomaisesti. Työpaikkaviihtyvyys ja hurttihuumori ovat meille tärkeitä, ovathan ne sinullekin?

Täytä hakemus pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Valitse ”laajahakemus” niin saamme heti tarkempaa tietoa sinusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niko Veistonen puh. 040 160 3149 ma-pe klo 12-15 tai niko.veistonen@citywork.fi

600310d649f349d980183fae318803e0

Toimiala: Liikenne, kuljetus ja logistiikka

Sijainti: Turku

Julkaistu: 17.09.2019

Voimassa: 17.10.2019