Hitsaaja
Sastamala
Julkaistu: (12.03.2021)

Työpaikan kuvaus

Majava Group on vuonna 1990 perustettu perävaunuja ja venetrailereita valmistava kotimainen yritys. Yrityksemme toiminta ja valmistamamme tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan; kaikki mallistomme tuotteet ovat EU tyyppihyväksyttyjä. Vuonna 2020 noin 6000 tyytyväistä asiakasta valitsi Majava -laadun. Kotimaan toimipisteemme sijaitsee Sastamalassa, Ruotsissa toimimme tytäryhtiömme M-Trailers Ab:n kautta.

Etsimme asiakasyrityksellemme Majava Group Oy:lle HITSAAJAA Sastamalan tehtaalle perävaunujen ja venetrailereiden valmistukseen!

Työtehtäväsi koostuvat pääosin eri mallisten peräkärryjen ja trailereiden hitsaustöistä. Hitsaustöiden ohella on mahdollisuus laajentaa työkuvaa sisältämään myös kokoonpanotöitä. Eduksi tehtävään katsomme metallialan perustutkinnon, aiemman kokemuksen MAG-hitsauksesta ja erityisesti kokemuksen ohutlevy- ja putkirakenteiden hitsaustöistä. Tärkeää tehtävässä on kuitenkin myös oma-aloitteinen, motivoitunut ja reipas asenne työtä kohtaan. Teet annetut tehtävät huolellisesti ja itsenäisesti – tarkkuutta kuitenkaan unohtamatta. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttö on suositeltavaa.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan mukavassa työyhteisössä. Tässä on mainio paikka kehittää omaa osaamistasi, sekä tuoda jo olemassa oleva ammattitaitosi esille. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika on ma-to 7-15.30 sekä perjantaisin 6-14.30.

Jos tämä työ tuntuu sopivan juuri sinulle, niin hae oheisen linkin kautta pikaisesti tehtävään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, sampsa.leivo@citywork.fi, puh. 040 753 2264.

Paikkakunta: Sastamala
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 03.12.2021
Haku päättyy: 11.04.2021