Elementtityöntekijä
Turku
Julkaistu: (03.02.2021)

Työpaikan kuvaus

Elementtityöntekijöitä betonitehtaalle Turkuun!

Oletko rautainen betonialan ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita? Haluatko mukaan ammattitaitoiseen, motivoituneeseen ja sitoutuneeseen porukkaan?

Jos vastasit kyllä, lue eteenpäin! Asiakkaamme Betset Oy on vakavarainen ja eteenpäin menevä perheyritys, jossa myös sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä työurallasi. Työtehtäviäsi ovat betonielementtituotannon monipuoliset tehtävät. Olet kuvanlukutaitoinen, ymmärrät elementtien valmistusprosessin kokonaisuudessaan ja olet mahdollisesti ennenkin tehnyt vastaavia hommia. Teet työsi tarkasti ja huolellisesti etkä kaihda fyysistä työtä. Rautainen asenne on etu tässä työssä ja työturvallisuuskortti pitää olla voimassa. Myös rakennusalan koulutuksesta on hyötyä.
Olethan valmis vuorotyöhön. Työ alkaa vuokratyönä, mutta koeajan jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.
Laita siis hakemusta tulemaan jo tänään, paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.
Lisätietoja voit kysellä arkisin klo 10-15 Heidi Alitalolta p.040 624 7681, heidi.alitalo@citywork.fi tai Anne Ylitalolta p. 044 7533513, anne.ylitalo@citywork.fi

Paikkakunta: Turku
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 02.03.2021
Haku päättyy: 01.03.2021