CNC-Koneistaja
Hämeenlinna
Julkaistu: (10.05.2021)

Työpaikan kuvaus

Hei juuri sinä! Löytyykö sinulta kiinnostusta CNC-koneistukseen? Kenties myös suoritettu CNC-kurssi tai metallialan perustutkinto? Jos vastasit kyllä, saatat olla meidän uusi CNC-koneistajamme!

Etsimme nyt asiakkaallemme Hämeenlinnaan kahta CNC-Koneistajaa moderniin ja kotimaiseen metallialan yritykseen. Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa erilaisten CNC-koneiden prosessivalvonnasta, kappaleiden vaihdoista ja viimeistelystä, sekä mahdollisesti myös ohjelmoinnista. Työtehtäviä voidaan sovittaa osaamistasoosi sopivaksi, ja työtä tehdään jatkuvassa 2-vuorossa.
Etua tehtävään saat kokemuksesta Mazatrol- ja Fanuc- ohjelmien käytöstä ja aiemmasta kokemuksesta CNC-koneistuksesta, mutta ehdottomasti tärkeintä on oma-aloitteinen ja innokas asenne työtä kohtaan! Äläkä huoli, sillä mikään valmis seppä sinun ei tarvitse olla — me kyllä koulutamme sinut tehtävään.

Olitpa sitten kokenut konkari tai innostunut vasta-alkaja – haluamme ehdottomasti kuulla juuri Sinusta! Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan vakavaraisessa ja kasvavassa teknologia-alan yrityksessä, jossa työntekijöiden viihtyvyydestä pidetään huolta. Tässä tehtävässä pääset osaksi huippuammattilaisten tiimiä, ja kehittämään myös omaa ammattitaitoasi uusille tasoille.

Jos tämä työ tuntuu sopivan juuri sinulle, niin hae oheisen linkin kautta pikaisesti tehtävään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, sampsa.leivo@citywork.fi tai puh. 040 753 2264

Paikkakunta: Hämeenlinna
Toimiala: Tekniikka ja teollisuus
Julkaistu: 05.10.2021
Haku päättyy: 09.06.2021