CNC-koneistaja/ohjelmoija
Pori
Julkaistu: (18.03.2021)

Työpaikan kuvaus

Purso-Tools Oy on Porissa toimiva 50 hengen, vakavarainen ja omalla erikoisosaamisalueellaan maailman johtava konepajakomponenttien valmistaja. Päätuotteina ja erityisosaamisena ovat raskaat nokka-akselit ja kiertokanget. Asiakkaita ovat mm. Wärtsilä, Rolls-Royce ja Caterpillar. Kattava konekanta, järjestelmät ja organisaation osaaminen edustavat tässä yrityksessä alansa huippua. Haluaisitko olla osa tätä tiimiä?

Etsimme Purso-Tools Oy:lle rekrytointitoimeksiantona ohjelmointitaitoista koneistajaa, jolta löytyisi hyvä CAD/CAM osaaminen.
Työnkuvaasi kuuluu valmistusmenetelmien kehitystyö ja koneistusohjelmien teko. Toimit myös tarjouslaskennan tukena sekä mahdollisuuksien mukaan uusien tuotteiden ylösajossa työstökoneilla koneistajien apuna.

Toivomme, että sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus koneistustehtävistä ja ymmärrät eri valmistusmenetelmiä hyvin. Dokumenttien tuottamisessa ja aikatauluissa vaaditaan huolellisuutta ja keskittymiskykyä, joten olet oma-aloitteinen ja hoidat oman työsi alusta loppuun tunnollisesti. Työpisteesi sijaitsee Porissa, mutta työ saattaa sisältää myös muutamia matkustuspäiviä vuodessa. Työ on vakituinen päivätyö ja alkaa heti oikean henkilön löydyttyä.

Jos tunnet tehtävän omaksesi, hae nyt! Lisätietoja antaa arkisin klo 9-15 Anne Ylitalo, Citywork Henkilöstöpalvelut Oy, p. 044 7533513, anne.ylitalo@citywork.fi.

Paikkakunta: Pori
Toimiala: IT ja Ohjelmistojen kehitys
Julkaistu: 03.18.2021
Haku päättyy: 17.04.2021