CNC-Koneistaja
Hämeenlinna
Julkaistu: (02.11.2020)

Työpaikan kuvaus

Löytyykö sinulta metallialan perustutkinto? Tai kenties työkokemusta CNC-koneistuksesta? Jos vastasit jompaan kumpaan kysymykseen kyllä, saatat olla meidän uusi CNC-koneistajamme!

Etsimme asiakkaallemme Hämeenlinnaan CNC-Koneistajaa moderniin ja kotimaiseen metallialan yritykseen. Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa CNC-koneiden prosessivalvonnasta, kappaleiden vaihdoista sekä viimeistelystä, ja koneiden ohjelmoinnista. Työtehtäviä voidaan sovittaa osaamistasoosi sopivaksi. Työtä tehdään katkeavassa 2-vuorossa.

Etua tehtävään saat kokemuksesta Mazatron-ohjelman käytöstä, oma-aloitteisesta työotteesta ja aiemmasta kokemuksesta CNC-koneistuksesta. Olipa taustallasi sitten metallialan perustutkinto, tai työkokemuksen kautta hankittu osaaminen CNC-koneistuksesta – haluamme ehdottomasti kuulla juuri Sinusta!

Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan vakavaraisessa ja kasvavassa teknologia-alan yrityksessä, jossa työntekijöiden viihtyvyydestä pidetään huolta. Tässä tehtävässä pääset osaksi huippuammattilaisten tiimiä, ja kehittämään myös omaa ammattitaitoasi uusille tasoille.

Jos tämä työ tuntuu sopivan juuri sinulle, niin hae oheisen linkin kautta pikaisesti tehtävään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Sampsa Leivo, sampsa.leivo@citywork.fi, puh. 040 753 2264.

Paikkakunta: Hämeenlinna
Toimiala: Tekniikka ja teollisuus
Julkaistu: 11.02.2020
Haku päättyy: 30.11.2020