Asiakaspalvelijoita rengassesonkiin
Helsinki
Julkaistu: (01.10.2020)

Työpaikan kuvaus

Etsimme asiakkaillemme PK-seudulle rengassesonkiin oma-aloitteisia ja iloisia asiakaspalvelijoita, joilta ei hymy hyydy tiukankaan paikan tullen.

Nautitko asiakaspalvelusta ja ihmisten kohtaamisesta? Entä pysyykö langat käsissäsi, vaikka olisi kova kiire? Jos vastasit kyllä, meillä voi olla juuri Sinulle töitä tarjolla!

Työ on hektistä, koska kyseessä on yksi alan vilkkaimmista sesongeista rengasliikeketjun toimipisteessä. Tässä työssä pärjää pirteä asiakaspalvelija, jolta löytyy vastuuntuntoa ja intoa työntekoon. Sinulta tulisi löytyä ripeä työote – huolellisuutta kuitenkaan unohtamatta.

Työnkuva sisältää asiakaspalvelua sekä kasvotusten että puhelimitse, ajanvarauksesta huolehtimista sekä laskutusta. Työ saattaa sisältää myös autojen siirtämistä, joten sitä varten olisi hyvä, jos sinulta löytyy B-ajokortti. Työtä on luvassa n. 3-5 viikon ajan, mutta tässä tehtävässä töiden jatkuminen on myös mahdollista. Tässä tehtävässä pääset laajentamaan omaa osaamistasi sekä näyttämään kykysi keskellä alan vilkkainta sesonkia.

Sinulta tulisi löytyä hieman jo aiempaa asiakaspalvelukokemusta, mutta alan ammattilainen sinun ei tarvitse olla, sillä sinut perehdytetään työhön.

Kiinnostuitko? Jes! Tee profiili meidän kotisivuille ja otamme sinuun pikaisesti yhteyttä. Kirjaathan hakemukseen myös tiedon siitä, missä pääkaupunkiseudun toimipisteessä työskentelisit mieluiten.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nelly Nissinen arkisin klo 13-14, puh. 040 180 3269.

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Myynti ja asiakaspalvelu
Julkaistu: 10.01.2020
Haku päättyy: 31.10.2020