Aidanasentaja
Riihimäki
Julkaistu: (20.07.2021)

Työpaikan kuvaus

C-kortillista aidanasentajaa etsitään!

Työtehtävissä pääset ajamaan pakettiautolla ympäri Suomea, näkemään 4 vuodenajan sääilmiöt sekä tuulilasin takaa, että asennustehtävissä pihalla. Kyydissä sinulla on asiakkaiden tilaustuotteita. Itse asennus tehtävät tehdään asiakkaan luona. Asennettavat elementit ovat pääasiassa aitoja. Asennuksessa etua on työkalujen käyttökokemuksesta ja tuntemisesta.

Työsuhde edellyttää C-ajokorttia, työturvallisuuskorttia sekä käsillä tekemisen näppäryyttä. Eduksi katsotaan esimerkiksi rakennus- ja asennustehtävien kokemus. Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat asiakaspalvelutaidot asiakkaan luona, fyysisen työn kestävyys sekä työhön tarttuva ja tekevä asenne työtä kohtaan.

Työaika on lähtökohtaisesti arkisin 8-16 mutta päivät voivat joskus venyä esimerkiksi liikenteen tai asennusolosuhteiden johdosta. Työt pääset aloittamaan heti. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti toistaiseksi voimassa olevalla työsuhteella. Palkkauksessa noudatetaan maa- ja vesirakentamisen työehtosopimusta. Voit halutessasi jättää hakemukseesi myös palkkatoiveen.

Jos työpaikka kuulostaa omaltasi, hae oheisen linkin kautta niin olemme sinuun yhteydessä!

Lisätietoja työpaikasta antaa Wilma puh. 040 121 7148 (arkisin klo 8-15).

Paikkakunta: Riihimäki
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 07.20.2021
Haku päättyy: 05.08.2021