TUO ITSESI ESIIN

YKSI PROFIILI
AVAA USEITA OVIA

Profiilipalvelu auttaa sinua löytämään työtä, jota juuri sinä haluat tehdä. Täytä osaamispohjainen profiili ja meidän tehtävä on auttaa löytämään yritys ja työpaikka, jotka vastaavat juuri sinun osaamistasi ja ammattitaitoasi. Profiilipalvelu on luotu, jotta oikea yritys ja työntekijä kohtaavat.

Miksei työnhaku voisi oikeasti olla helppoa?

Profiilipalvelu on luotu yhdessä ammattirekrytoijiemme kanssa. Profiilipalvelussa pystymme hyödyntämään jokaisen hakijan työhistorian lisäksi myös muuta osaamista. Saamme yhdistettyä työnhakijan taitojen ja osaamisen perusteella helposti ja näppärästi oikean työtehtävän kanssa. Tekoälymme toimii kellon ympäri ja varmistaa myös sen, ettei yksikään työpaikka mene ohi suun.

Helppo ja nopea

Profiilin tekeminen sujuu leikiten. Lisäksi se näyttää tyylikkäältä.

  

R

Uuden sukupolven alusta

Yhdellä hakemuksella voi hakea useampaa työpaikkaa kätevästi muutamalla painalluksella. Voit myös jakaa valmiin profiilin esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Seuraa hakemusta

Pysy ajantasalla, missä mennään. Päivitä omaa tilaasi ja nää rekrytoijan merkinnät edistymisestä. Tiedä, mitä tapahtuu!

Monipuolisuus

Hakemukseen saa sisällytettyä työkokemuksen lisäksi kiinnostuksen kohteita ja erityistaitoja. Tuo itsesi esiin! 

Miten luon itselleni profiilin?

Vaihe 1. Perustiedot
Alota palvelun käyttö täyttämällä yhteystietosi. Halutessasi lisää myös profiili- ja taustakuva, mutta voit ne päivittää myös myöhemmin. Jatka palvelun käyttöön lukemalla ja hyväksymällä käyttöehdot. Saat sähköpostiisi vahvistuslinkin, käy hyväksymässä se. Tarkasta myös roskaposti ja spam-posti, mikäli et löydä viestiä Saapuneet-kansiosta. Kun täytät palveluun tietoja tai teet muutoksia, muista aina tallentaa muokkaukset sivun alareunasta.
Vaihe 2. Taidot ja kokemus
Taitojen alle pääset lisäämään töissä ja työn ulkopuolella opittuja asioita. Taidot voivat olla ammattinimikkeitä tai titteleitä, mutta myös koulussa tai harrastuksissa opittuja asioita. Mieti siis kaikkea osaamistasi.
Kokemuksen alle pääset kirjaamaan perinteisesti CV:n tietosi (työpaikka ja positio, kesto) sekä koulutustaustasi. Muun kokemuksen alle voit kirjata muita vastuutehtäviä tai vaikka vapaaehtoistyön.
Työelämän taitojen alle pääset vapaasti kirjoittamaan asioita, jotka motivoivat sinua ja kertomaan minkälainen olet luonteeltasi. Pääset myös lisäämään toiveitasi työvuoroista ja palkkauksesta.
Vaihe 3. Portfolio ja linkit
Portfolio ja linkit -kohdassa pääset lisäilemään halutessasi linkkejä muun muassa nettisivuillesi ja sosiaalisen median kanaviisi. Mikäli olet ollut mukana mielenkiintoisissa projekteissa tai haluat kuvien avulla osoittaa kiinnostuksesi ja ammattitaitosi, voit lisätä kuvia ja tiedostoja täydentämään profiiliasi. Voit myös esimerkiksi ladata video-CV:n.
Vaihe 4. Muut tiedot ja julkaisu
Muut-kohdan tiedot eivät ole pakollisia täyttää, mutta joissakin työtehtävissä tiedosta voi olla etua työnhaussa, esimerkiksi ravintola-alan tehtävissä. Harrastuksien kautta työnantaja, mutta myös palvelun tekoäly, oppii sinusta lisää.

Kun olet tallentanut kaikki tiedot, olet valmis! Esikatsele vielä profiilisi ja siirry sitten työpaikkatorille työnhakuun!

Yleisimmät kysymykset

Mikä on Profiilipalvelu?

Profiilipalvelu on digitaalinen CV, työnhakujärjestelmä sekä työntekijöiden ja työnantajien kohtaamispaikka. Profiilipalvelu auttaa sekä työnhakijoita että työnantajia. Laadukkaasti täytetty profiili paitsi edesauttaa sinua työnhaussa, se myös opettaa Profiilipalvelua tarjoamaan sinulle sopivimmat avoimet työtehtävät.

Profiilipalvelu on luotu yhdessä ammattirekrytoijiemme kanssa. Profiilipalvelussa pystymme hyödyntämään jokaisen hakijan työhistorian lisäksi myös muuta osaamista. Saamme yhdistettyä työnhakijan taitojen ja osaamisen perusteella helposti ja näppärästi oikean työnantajan kanssa. Tekoälymme toimii kellon ympäri ja varmistaa myös sen, ettei yksikään työpaikka mene ohi suun.

Profiilipalvelu on osaamista vastaavaa työtä ja tekijöitä!

Yleisiä ohjeita ongelmia kohdatessa

1. Käytäthän vain tuettuja selaimia (Chrome, Safari, Firefox). Emme tällä hetkellä tue IE:tä.

2. Olethan käyttänyt kirjautumisosoitteena: https://app.profiili.io/citywork/login

3.Jos olet kirjautunut sisälle, olethan kokeillut kirjautua ulos ja takaisin sisälle? Päivitä selaimen näkymä tai käynnistä selain uudelleen.

Salasana ei toimi
Jos sisäänkirjautumisen yhteydessä palvelu ilmoittaa, ettei salasana toimi, tarkastathan seuraavat asiat:

– Tarkista, että olet kirjoittanut salasanan oikein.
– Älä käytä kopioi-liitä-menetelmää, koska mukana voi kopioitua tyhjiä merkkejä.
– Tarkista, että olet kirjoittanut käyttäjätunnuksen pienillä kirjaimilla ilman välejä.

Sähköposti on jo käytössä
Olethan yhteydessä tukeemme, mikäli tunnuksia luodessa järjestelmä ilmoittaa sähköpostisi olevan jo käytössä.

Profiili.io tuki: support@profiili.io

Salasana hukassa
Meillä ei ole pääsyä salasanoihin, joten emme voi palauttaa niitä. Vain sinä voit palauttaa salasanan. Mikäli haluat nollata salasanan, ota yhteyttä tukeemme.

Mene takaisin kirjautumissivulle. Valitse Kirjaudu tästä -> Unohtuiko salasana. Syötä kenttään sähköpostiosoiteesi, jolloin palvelu lähettää sinulle vaihtolinkin.

HUOM! Käytä sähköpostiosoitetta, jolla olet tehnyt tilin palveluun ja kirjoitat kaikki merkit pienellä.

Haluan poistaa profiilini
Työnhakijana voit poistaa työnhakuprofiilin joko sovelluksesta tai webistä. Poisto toiminto löytyy kirjautuessa sisälle ja siirtyessä profiilin perustietoihin. Tässä linkki: https://app.profiili.io/settings

Jos poistat profiilin, me emme voi enää palauttaa tietoja.

Tein vahingossa yritysprofiilin, miten toimin?
Jos olet luonut vahingossa työnantaja puolelle käyttäjätilin, voimme vaihtaa sen työnhakijaksi. Ota yhteyttä tukeemme ja laita viesti siitä sähköpostiosoitteesta, jota kyseinen ongelma koskee.

Profiili.io tuki: support@profiili.io

Tilin aktivointi

Jokaisen käyttäjän täytyy aktivoida tili, jotta profiilipalvelua voi käyttää. Jos aktivointia ei ole suoritettu tietyn ajan sisällä, linkki vanhenee. Tässä tapauksessa sinun täytyy pyytää uusi aktivointilinkki.

Kun haet työpaikkaa, sovellus muistuttaa aktivoinnista. Voit silloin tässä kohdassa pyytää uuden aktivointilinkin.

Hakemuksen lähetys ei onnistu
Kun lähetät työhakemuksen, sinun täytyy aktivoida tili sekä valita se toimialue, johon haluat työhakemuksen lähettää.