TUO ITSESI ESIIN

YKSI PROFIILI
AVAA USEITA OVIA

Profiilipalvelu auttaa sinua löytämään työtä, jota juuri sinä haluat tehdä. Täytä osaamispohjainen profiili ja meidän tehtävä on auttaa löytämään yritys ja työpaikka, jotka vastaavat juuri sinun osaamistasi ja ammattitaitoasi. Profiilipalvelu on luotu, jotta oikea yritys ja työntekijä kohtaavat.

Miksei työnhaku voisi oikeasti olla helppoa?

Profiilipalvelu on luotu yhdessä ammattirekrytoijiemme kanssa. Profiilipalvelussa pystymme hyödyntämään jokaisen hakijan työhistorian lisäksi myös muuta osaamista. Saamme yhdistettyä työnhakijan taitojen ja osaamisen perusteella helposti ja näppärästi oikean työnantajan kanssa. Tekoälymme toimii kellon ympäri ja varmistaa myös sen, ettei yksikään työpaikka mene ohi suun.  

Helppo ja nopea

Profiilin tekeminen sujuu leikiten. Lisäksi se näyttää tyylikkäältä.

  

R

Uuden sukupolven alusta

Yhdellä hakemuksella voi hakea useampaa työpaikkaa kätevästi muutamalla painalluksella. Voit myös jakaa valmiin profiilin esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Seuraa hakemusta

Pysy ajantasalla, missä mennään. Päivitä omaa tilaasi ja nää rekrytoijan merkinnät edistymisestä. Tiedä, mitä tapahtuu!

Monipuolisuus

Hakemukseen saa sisällytettyä työkokemuksen lisäksi kiinnostuksen kohteita ja erityistaitoja. Tuo itsesi esiin! 

Miten luon itselleni profiilin?

Vaihe 1. Perustiedot
Alota palvelun käyttö täyttämällä yhteystietosi. Halutessasi lisää myös profiili- ja taustakuva, mutta voit ne päivittää myös myöhemmin. Jatka palvelun käyttöön lukemalla ja hyväksymällä käyttöehdot. Saat sähköpostiisi vahvistuslinkin, käy hyväksymässä se. Tarkasta myös roskaposti ja spam-posti, mikäli et löydä viestiä Saapuneet-kansiosta. Kun täytät palveluun tietoja tai teet muutoksia, muista aina tallentaa muokkaukset sivun alareunasta.
Vaihe 2. Taidot ja kokemus
Taitojen alle pääset lisäämään töissä ja työn ulkopuolella opittuja asioita. Taidot voivat olla ammattinimikkeitä tai titteleitä, mutta myös koulussa tai harrastuksissa opittuja asioita. Mieti siis kaikkea osaamistasi.
Kokemuksen alle pääset kirjaamaan perinteisesti CV:n tietosi (työpaikka ja positio, kesto) sekä koulutustaustasi. Muun kokemuksen alle voit kirjata muita vastuutehtäviä tai vaikka vapaaehtoistyön.
Työelämän taitojen alle pääset vapaasti kirjoittamaan asioita, jotka motivoivat sinua ja kertomaan minkälainen olet luonteeltasi. Pääset myös lisäämään toiveitasi työvuoroista ja palkkauksesta.
Vaihe 3. Portfolio ja linkit
Portfolio ja linkit -kohdassa pääset lisäilemään halutessasi linkkejä muun muassa nettisivuillesi ja sosiaalisen median kanaviisi. Mikäli olet ollut mukana mielenkiintoisissa projekteissa tai haluat kuvien avulla osoittaa kiinnostuksesi ja ammattitaitosi, voit lisätä kuvia ja tiedostoja täydentämään profiiliasi. Voit myös esimerkiksi ladata video-CV:n.
Vaihe 4. Muut tiedot ja julkaisu
Muut-kohdan tiedot eivät ole pakollisia täyttää, mutta joissakin työtehtävissä tiedosta voi olla etua työnhaussa, esimerkiksi ravintola-alan tehtävissä. Harrastuksien kautta työnantaja, mutta myös palvelun tekoäly, oppii sinusta lisää.

Kun olet tallentanut kaikki tiedot, olet valmis! Esikatsele vielä profiilisi ja siirry sitten työpaikkatorille työnhakuun!