Sinun työpaikkasi

Uskomme, että meille jokaiselle löytyy töitä

Citywork on täynnä mahdollisuuksia hyvän asenteen omaaville työntekijöille. Etsimme joukkoomme energisiä, työntekemiseen myönteisesti suhtautuvia henkilöitä, jotka ovat alansa ammattilaisia tai vasta aloittamassa uraansa.

Kasva kanssamme

Me Cityworkillä löydämme työntekijöillemme osaamista vastaavaa työtä. Työelämä on murroksessa, monet etsivät omaa paikkaansa ja monilla on halu löytää juuri omaan elämäntilanteeseen sopiva työ. Yhä useammin se tarkoittaa muutakin kuin perinteistä 8-16 työtä. Sama havainto koskee myös asiakkaitamme. Työvoiman tarve voi olla hyvinkin vaihtelevaa ja nykytilanne on luonut myös ihan uudenlaisia tarpeita. Me Cityworkilla haluamme tietää, mistä työntekijämme itse pitävät ja missä he ovat hyviä. Tarjoamme uusia haasteita, sekä jo tuttuja töitä. Niin osa-aikaista kuin pidempääkin, aina jokaisen tarpeen mukaan.

Löydä paikkasi

Meidän tapamme toimia lähtee siitä, että me etsimme sinulle töitä. Voit löytää juuri oikean paikan avoimista työpaikoista tai täyttää profiilin, jolloin etsimme osaamistasi vastaavaa työtä sinulle. Luo itsellesi profiili heti, asiakkaamme saattaa etsiä osaamistasi tälläkin hetkellä!

Viimeinen työhakemus?

Yhä useammat työpaikat täytetään nykyisin ilman työpaikkailmoitusta, suoraan profiilipalvelustamme.

Siksi me Cityworkillä uskomme siihen, että profiilin luodessasi täytät työhakemuksen viimeisen kerran. Profiilipalvelumme on digitaalinen CV, hakemus ja portfolio kaikki samassa paikassa. Kun kerran täytät osaamispohjaisen profiilin, pystyt sen jälkeen hakemaan useita työpaikkoja muutamalla klikkauksella. Samalla halutessasi varmistat, että olet asiakkaidemme profiilivahtien löydettävissä.

Etsimme palvelustamme jatkuvasti sopivia profiileja, jotka yhdistämme asiakkaidemme tarpeiden kanssa.

Huolehdimme siitä, että sinulla niin paljon töitä kuin haluat

Kun täytät hakemuksen järjestelmäämme, olet askeleen lähempänä uutta työtäsi. Mitä monipuolisemmin täytät profiilin, sitä paremmin pystymme sen avulla etsimään sinulle sopivia vaihtoehtoja.  

Täytä profiili

Täytä itsestäsi monipuolinen ja huomiota herättävä profiili. 
R

Tutustutaan

Me soitamme sinulle ja haluamme kuulla sinusta lisää.  

Oikean paikan löytyminen

Löydä uusi työpaikkasi ja hae paikkaa. Me esittelemme sinut asiakkaalle! 

Työllistyminen

Aloita uudet hommat perehdytettynä ja täynnä intoa!