Tarve rekrytoida voi tulla hyvinkin äkillisesti tai se voi olla tiedossa jo hyvissä ajoin. Meille on tärkeää, että olemme asiakkaillemme kumppani, joka tietää miten heidän liiketoimintansa jaottuu vuoteen ja minkälaisia tarpeita voi tulla. Olemme toiminnassamme pyrkineet panostamaan laadukkaaseen asiakkaan liiketoiminnan kartoittamiseen ja työympäristön ymmärtämiseen, jotta osaamme löytää juuri heille oikeat työntekijät, silloin kun tarve tulee. Näin osaamme myös etsiä asiakkaillemme sopivia ja motivoituneita tekijöitä jo etupainotteisesti, jolloin äkilliset tarpeet on helpompaa ja mielekkäämpää hoitaa.

Osaamispohjaista työnhakua

On työpaikkoja, jossa vaaditaan usean vuoden työkokemusta vastaavasta työstä. Tällaisissa tehtävissä on usein kyse hyväksi opittujen käytäntöjen ja kokemusten hyödyntämistä työtehtävässä. Paras tekijä asiakkaallemme voi kuitenkin löytyä myös suoraan koulun penkiltä. Tekniikka, koneet ja ohjelmat kehittyvät kovaa vauhtia. Esimerkiksi ammattikoulusta vasta valmistuneilla henkilöillä on eri ohjelmista ja koneiden käytöstä viimeisimmät opit. Osaamiseen kun lisää halun oppia ja kehittyä, on lopputulema usein positiivinen. Kaikki me olemme joskus aloittaneet työuramme alusta. Yhdistämme asiakkaitamme ja työnhakijoita omassa rekrytointijärjestelmässämme eli Profiilipalvelussa. Profiilipalvelussa keskitymme työhistorian lisäksi vahvasti myös kaikkeen muuhun osaamiseen, jota työnhakijalle on syntynyt työpaikkojen ulkopuolella esimerkiksi erilaisissa harrastetoiminnoissa.

Asenne ratkaisee!

Vaikka moni työtehtävä vaatiikin aikaisempaa kokemusta, on myös vähintään yhtä paljon työtehtäviä, jossa kokemustakin tärkeämpää on positiivinen ja reipas asenne työtä kohtaan. Tämä erottuu myös selkeästi meidän arjessamme henkilöitä haastatellessa. Asenne näkyy halussa oppia uusia asioita ja tavassa olla osa omaa työympäristöä. Positiivisuus, ahkeruus ja kivana työkaverina oleminen ovat parhaat palautteet, jotka voimme työntekijöistämme saada. Ne tarkoittavat, että olemme löytäneet juuri oikean työpaikan työntekijällemme. Hän nauttii työtehtävistään, koska ne motivoivat ja vastaavat hänen osaamistaan. Asiakkaamme saa sitoutuneen työntekijän, joka on mukana mahdollistamassa kasvua.

Kasva kanssamme

Meidän kokemuksemme mukaan paras lopputulema tulee silloin, kun yritys saa keskittyä omaan liiketoimintaansa ja me autamme heitä menestymään löytämällä heille oikeat tekijät kasvun tueksi. Olemme kokenut henkilöstöpalvelualan toimija ja tarjoamme aina asiakkaan liiketoimintaan sopivan palveluratkaisun. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja jutellaan teidän tarpeistanne.

Ota yhteyttä

 

Citywork Henkilöstöpalvelut