Ohjelmistokehitys, Mobiilisovellukset

SARKAIN OY

KETTERÄÄ KEHITYSTÄ

Sarkain Oy on ketterä ohjelmistotalo, joka kehittää laajoja ohjelmistoja, it-tietojärjestelmiä, verkkopalveluita ja mobiilisovelluksia yritysten nopeasti kasvavaan tarpeeseen. Ratkaisumme toimivat kaikissa ”screeneissä” yhtä luonnollisesti. Toteutamme projektit kokonaisvaltaisesti ja kustannustehokkaasti ilman alihankintaketjuja.

Etsitkö ohjelmistokehittäjää, ohjelmistoyritystä tai ohjelmistotaloa, joka kehittää yrityksellesi digitaalisia tuotteita? Meidän kautta tilaat testatut web-palvelut, mobiilisovellukset ja kustannustehokkaat tietojärjestelmät liiketoiminnan eri käyttötarkoituksiin.

HYVÄ
PAREMPI
PARAS

Toimintamallimme on kehittynyt vuosien aikana vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Prosessit ovat asiakaslähtöisiä, jossa koko projektin ajan teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa.

Jokaisella ohjelmistokehittäjällämme on vähintään viiden vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä. 

ALANSA HUIPUT 

Meillä työskentelevät alansa huippuosaajat, jotka käyttävät moderneja, mutta kestäviä teknologia-alustoja ja kehitystyökaluja palvelujen kehittämisessä. Tutkimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja hyödynnämme alan parhaita teknologioita sovelluksia kehittäessä. 

Kaikki ohjelmistotuotteet, mukaanlukien mobiilisovellukset, luovutetaan, julkaistaan ja toimitetaan asiakkaalle testattuna. Kehitystyö perustuu MVC-mallin mukaiseen toteutukseen.