Profiilivahtimme auttaa yrityksiä löytämään sopivat tekijät. Uuden tiimiläisen tai työntekijän rekrytoiminen voi olla ajankohtaista ja akuuttia tai rekrytointipäätöstä vielä pohditaan. Profiilivahdin voi asettaa päälle etsimään sopivia kandidaatteja ja päätöksiä voi tehdä vasta myöhemmin.

 

1. Rekisteröidy palveluun

Aloita palvelun käyttö rekisteröitymällä. Samalle yritykselle voidaan luoda vain yksi tili, mutta tiliin saadaan liitettyä useampi toimihenkilö. Lue ja hyväksy palvelun käyttöehdot ja pääset jatkamaan.

Luo yritysprofiili

2. Täytä yrityksesi tiedot

Seuraavaksi pääset päivittämään lyhyesti lisätietoja yrityksestänne. Lisää myös logonne ja mahdollisuuksien mukaan myös taustakuva elävöittämään profiilianne!

3. Lisää itsellesi Profiilivahti

Hienoa, olet lähes valmis. Pääset nyt etsimään itsellesi potentiaalisia tulevaisuuden työkavereita. Klikkaa Profiilipankki ja aseta uusi Profiilivahti. Määritä ponnahdusikkunassa kriteerisi, valitse tietyt osaamiset ja taidot, mitä työpaikka vaatii. Valitse alhaalta AKTIIVINEN, jotta Profiilivahti käynnistyy.

Kun klikkaat tallenna, lähtee vahti automaattisesti etsimään olemassa olevasta profiilikannasta sekä kaikista uusista hakemuksista sopivia profiileja. Profiilivahdilla kestää noin 30 minuuttia aktivoitua. Saat kerran päivässä ilmoituksen sähköpostiin ja pääset selaamaan anonyymejä profiileja. Mikäli tässä vaiheessa haluat tehdä toimeksiannon, klikkaa uusi tilaus ja me soitamme sinulle.

Profiilivahdin aktivoiminen ei sido sinua mihinkään. Eli voit testailla rauhassa vahtia erilaisilla kriteereillä. Vahteja voi luoda niin monta, kuin tarve vaatii ja vahdin voi helposti klikata myös ei-aktiiviseksi.

4. Tee tilaus

Pystyt näppärästi suoraan Profiilivahdista tekemään tilauksen. Tilauksen voi myös tehdä omalta välilehdeltä. Tilausta pystyt myös seuraamaan palvelussamme helposti. Mikäli teet tilauksen suoraan palvelussamme, otamme sinuun vielä erikseen yhteyttä, jotta käymme läpi sopimusehdot ja  löydämme juuri oikeat tekijät teidän tarpeisiinne!

Olemme mielellämme apunasi kaikissa tilanteissa, ota yhteyttä ja jutellaan juuri teidän tarpeistanne!

Pääset aloittamaan palvelun käytön tästä.

Luo yritysprofiili