Citywork yhdistää työnhakijan ja työn. Jokaisen työnhakijan tarve on yksilöllinen. Tämä tarve saattaa muuttua työuran edetessä. Tavoitteemme on kasvaa työntekijän rinnalla tarjoamalla aina oikeanlaista työtä, oikeaan aikaan. Uskomme, että kaikelle osaamiselle on tarvetta.

Profiilipalvelu auttaa yhdistämään työn ja tekijän

Profiilipalvelumme on oma työnhakujärjestelmämme. Kaikki lähtee Profiilipalvelusta. Profiilipalvelussa yhdistämme työhistorian lisäksi myös kaikkea muualla opittua osaamista.

Työnhakijana vaihtoehtoja on kaksi: luoda profiili tai hakea suoraan työpaikkaan. Molemmista vaihtoehdoista kuitenkin syntyy työnhakuprofiili Profiilipalveluumme.

Mitä monipuolisempi profiili, sen paremmin pystymme löytämään työnhakijalle sopivaa työtä ja yhdistämään työn ja tekijän. Yhdistämme nimittäin hakijoita myös suoraan järjestelmässä, kaikkia työpaikkoja ei haeta työpaikkailmoituksella. Mitä monipuolisempi ja huolellisesti täytetty profiili, sen todennäköisemmin löydämme sopivaa työtä tarjottavaksi.

Luo profiili

 

Työpaikat

Ajankohtaisen tiedon työpaikoistamme löydät kotisivuiltamme. Emme aina itsekään tiedä aamulla, että illalla meillä on tietty työpaikka auki. Työpaikkoja julkaisemme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti ja palvelemmekin asiakkaitamme monipuolisesti eri aloilla. Työpaikkamme varioituvat keikkatyöstä, osa-aikaiseen ja aina vakituiseen työhön. Kauttamme on mahdollista myös vakinaistua asiakasyrityksiimme. Citywork on työllistänyt niin työuran alussa olevia henkilöitä kuin jo monta vuotta työelämässä olleita ammattilaisia. Insinöörit, trukkikuskit, rappusiivoojat, rengasasentajat, toimistotyöntekijät tässä vain muutama. Olemme onnistuneet löytäessämme osaamistasi vastaavan työpaikan, mutta olemme mukana etsimässä myös uusia haasteita!

Avoimet työpaikat

Miten edetään?

Tärkein tehtävämme on tutustua hakijoihimme paremmin, jotta osaamme yhdistää heidät sopiviin paikkoihin. Nykyisessä maailman tilanteessa kaikki kanssakäyminen pyritään järjestämään etänä, eli kutsumme sinut Teams-haastatteluun. Vinkkejä, kuinka valmistautua haastatteluun löydät täältä.

Haastattelussa haluamme tietää, mitä sinä haluat tehdä. Meillä työllistyäkseen ei välttämättä tarvita vuosien kokemusta, niin Citywork kuin useat asiakasyrityksemme arvostavat asennetta ja oppimisen iloa! Motivaatio puhuu puolestaan.

Työssä

Esittelemme henkilökohtaisesti potentiaaliset uudet työntekijät aina asiakasyritykselle, joka tekee lopullisen päätöksen. Parhaimmassa tilanteessa, aloitat tietenkin työskentelyn! Mitä Cityworkin kautta työllistyminen sitten tarkoittaa:

  • Joustavuutta työhön ja arkeen
  • Palkka määräytyy sen alan työehtosopimuksen mukaisesti, millä alalla työskentelet. Saat siis samaa palkkaa kollegoittesi kanssa.
  • Perehdytämme sinut käytännönasioiden osalta, asiakasyritys taas työskentelyn parissa.

Näin me toimimme. Ole meihin rohkeasti yhteyttä, luo profiili järjestelmäämme tai katso avoimet työpaikkamme.

Kasva kanssamme

Citywork Henkilöstöpalvelut

Yhteystiedot

Luo profiili

Avoimet työpaikat