Ai että, ihana Suomen kesä! Aurinkoa ja lämpöä, uintia ja saunaa, pihapelejä ja hauskaa! Kesällä rentoudutaan ja ladataan akkuja syksyyn. Lomaan voi myös yhdistää työnhaun. Tässä meidän vinkkimme tuotteliaaseen kesälomaan!

Asetu riippumattoon ja mieti, mitä sinä haluaisit tehdä

Minigolfia pelatessa tai jäätelöä syödessä voit pohtia asioita, jotka sinut työelämässä tekevät onnelliseksi. Monille tärkein asia on palkka, toisille työpaikan sijainti, osalle työkaverit. Minkälaisessa ympäristössä sinä haluaisit työskennellä? Vastaako nykyinen paikkasi omia unelmiasi?

Fiksatessasi laituria voit miettiä, missä sinä olet kaikista paras. Pääsetkö näyttämään lahjakkuuttasi nykyisessä työssäsi? Oletko ajatellut kaikkea sitä osaamista, mitä sinulle on kertynyt? Me Cityworkillä uskomme, että kaikelle osaamiselle on tarvetta.

Ollessasi vuoristoradan kyydissä, voit huutaa ilmoille, mitä sinä haluaisit tehdä. Löytyisikö paikka Cityworkiltä?

Avoimet työpaikat

Sadepäivän tehokas hyödyntäminen: hae avoimiin paikkoihin tai täytä profiili

Työnhakeminen ei Cityworkillä onneksi ole vaikeaa tai aikaa vievää. Avoimia työpaikkoja voi esimerkiksi selata sateisena kesäpäivänä. Löydät kaikki paikkamme täältä. Voit myös täyttää osaamispohjaisen profiilin ja me soitamme sinulle.

Luo profiili

Kalassa ollessasi, voit vilkaista sinulle sopivia paikkoja tai esimerkiksi päivittää profiilisi tietoja. Mitä enemmän tiedämme sinun osaamisestasi ja mielenkiinnonkohteistasi, sitä helpommin pystymme yhdistämään sinut oikean työn kanssa.

Lataa akkuja, herkuttele ja mieti omia vaihtoehtojasi

Nauti tuoreista marjoista, käy jäätelökiskalla tai mene metsäretkelle. Muista ottaa kaikki ilo irti kesästä! Kesä ei toivottavasti ole hetkessä ohi, mutta voit silti varmistaa oman syksysi uuden työn helposti. Luo itsellesi profiili profiilipalveluumme tästä ja odota soittoa rekrytoijaltamme. Pelatessasi mölkkyä voimme soitella, tutustua ja etsiä juuri niitä oikeita töitä sinulle.

Ihanaa kesää!

Citywork Henkilöstöpalvelut