Muuttuvassa maailmassa henkilöstöresurssien tarpeet voivat vaihdella suuresti ja rekrytointeihin ei välttämättä löydy aikaa tai työkaluja. Listasimme muutamia syitä, miksi ottaa rekrytointeihin mukaan henkilöstöpalvelualan yritys:

1. Aika

2. Helppous ja vaivattomuus

3. Monipuolisuus

Säästä aikaa

Ulkoistaessasi henkilöstön rekrytoinnin Citywork Henkilöstöpalveluille pystyt keskittymään omaan liiketoimintaasi. Räätälöimme palvelun aina tarpeittesi mukaan, mutta oli kyseessä henkilöstövuokraus tai rekrytointi, säästät omaa aikaasi. Me etsimme teidän tarpeitanne vastaavat sopivat ehdokkaat hyödyntämällä kattavia verkostojamme. Voit unohtaa työpaikkailmoituksen kirjoittamisen, kanavien valinnan, sopivien ehdokkaiden karsinnan ja ennakkohaastattelut. Me esittelemme teille potentiaalisimmat hakijat. Ylläpidämme omaa Profiilipalveluamme, josta pystymme etsimään nopeallakin aikataululla sopivia työntekijöitä.

Palvelun helppous

Luomme palvelukonseptit aina asiakkaamme tarpeiden mukaisesti. Palveluihimme kuuluvat isojen tiimien ulkoistamiset aina yksittäisten osaajien rekrytointeihin. Monesti rekrytointeja mietittäessä ei katsota kokonaiskuvaa. Rekrytointi on iso osa työnantajamielikuvaa ja jokaisella rekrytoinnilla on mahdollista vaikuttaa oman yrityksen kuvaan positiivisesti. Yritysten suurin voimavara on hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö. Citywork Henkilöstöpalveluiden päätehtävä on auttaa yrityksiä saavuttamaan tämä päämäärä.

Monipuoliset vaihtoehdot

Henkilöstöpalvelualan kumppani mahdollistaa monipuolisuuden niin rekrytoinnissa kuin itse alkavassa työsuhteessa. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ammattitaitoamme rekrytoinneista aina suurempiin kokonaisuuksiin. Henkilöstöpalvelualan kumppani ei tarkoita sitä, etteikö osaamista löytyisi asiakasyrityksestä talon sisältä. Kumppani tarjoaa vaihtoehtoja tekemiseen ja erityisesti keskittymistä niihin asioihin, jotka ovat asiakasyritykselle tärkeimpiä. Olemme joustava ja mukava kumppani arjen tekemisessä!

Tapamme toimia

1. Kartoitus: Kartoitamme tilanteen ja tutustumme toimintaanne, jotta pystymme tarjoamaan juuri oikean palvelun.

2. Hiljainen haku tai työpaikkailmoitus: Käynnistämme tilanteesta riippuen joko hiljaisen haun, jossa etsimme sopivia tekijöitä profiilikannastamme. Avatessamme työpaikkailmoituksen, lähdemme etsimään niin omasta järjestelmästämme kuin monipuolisesti ulkoisista kanavista ammattitaitoisia tekijöitä.

3. Sopivat tekijät: Sopivien työnhakijoiden löytyessä, esittelemme asiakasyritykselle ne kaikista parhaimmat. Emme lähde esittelemään kaikkia, koska olemme jo tehneet esikarsinnan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarjoamme asiakkaalle näin tehokkuutta.

4. Päätös: Viimeisen päätöksen pääsee tekemään aina asiakas.

5. Aloitus: Annamme kaikille työntekijöillemme perusperehdytyksen. Asiakas perehdyttää työntekijän työpaikalla. Olemme asiakkaan tukena perehdytyksen joka vaiheessa.

Ota yhteyttä!

Olisiko henkilöstövuokraus tai rekrytointi teillä ajankohtaista? Ota rohkeasti yhteyttä ja kartoitetaan tilanne!

myynti@citywork.fi

020 730 7251

Yhteystiedot

Citywork Henkilöstöpalvelut

Kasva kanssamme